Meet & Discover | C/A Planner

Meet & Discover

Ontdek de culinaire sterren van het Baskenland

's Werelds culinaire hoofdstad is San Sebastian. En dat zeggen niet wij, maar Condé Nast Traveler. De Vlaamse Aline Van Acker gaat volledig akkoord, meer nog: ze maakt je ook wegwijs in de regio!

Zeer recent nog heeft het toonaangevende Amerikaanse reisblad Condé Nast Traveler een top acht van smakelijkste reisbestemmingen gepubliceerd. Met op nummer 1 misschien een niet zo bekende bestemming: het Baskische San Sebastian. Wie de stad echter culinair onder de loep neemt, weet echter al snel waarom: geen enkele stad telt immers zo veel Michelinsterren – 14 maar liefst!

In het artikel wordt ook het duizelingwekkend aantal pintxos-bars aangehaald. De pintxo, of pincho, is de Baskische variant van de tapa (maar, beter natuurlijk!). En die pintxo, die kan je zelf leren maken tijdens een Pintxo Cooking Workshop.

Een Vlaamse maakt je wegwijs in Baskenland


Daarvoor kan je terecht bij de jonge Spanjespecialist (met subspecialisatie Baskenland) Meet And Discover. Die wordt geleid door Aline Van Acker, een Vlaamse die jarenlang in Baskenland woonde (en er ook huwde met een Bask). Nu terug in België maar de liefde voor het Baskenland is nog niet getaand – en die deelt ze graag met u. En die liefde mag dus best door de mag gaan.

Andere smakelijke ideeën voor een culinaire trip door Baskenland:

 

 

 

Delen

Direct contact

Meet & Discover

Meer informatie over uw volgende meeting of incentive in het Baskenland?
Meet & Discover
Aline Van Acker
+32 498 26 96 21
info@meetanddiscover.com
www.meetanddiscover.com