Martin's Hotels: streven naar perfectie | C/A Planner

Martin's Hotels

Streven naar perfectie

Martin’s Hotels, de belangrijkste Belgische hotelgroep, beschikt momenteel over 9 hotels in Brussel, Brugge, Waterloo, Leuven, Rixensart, Genval en Mechelen, 3 restaurants en een luxueuze spa van 1.500 m², ingericht op het dak van het Château du Lac.

Respect voor het erfgoed is onlosmakelijk verbonden met het merkimago van Martin's Hotels. Elk hotel, landhuis en restaurant van de groep bevindt zich op een site van historische betekenis: Maison des Eaux 1900 in Genval, een suikerfabriek uit 1836 in Waterloo, een gerestaureerd Victoriaans landhuis voor Martin's Manoir, het Huis Morillon uit de 16de eeuw werd omgetoverd tot Martin's Klooster in Leuven, de unieke metamorfose van een kerk tot een ultramodern hotel en natuurlijk Martin's Brugge, dat zich in het historische stadscentrum van Brugge bevindt, tegenover het Belfort.

Locaties met een ziel

Dankzij hun rijke historische verleden heeft elk van deze accommodaties een ziel, een heel eigen karakter. Ze combineren in perfecte harmonie sereniteit met moderne luxe, een trendy sfeer met authentieke waarden, een hartelijk onthaal met een onberispelijke organisatie. Het bewijs van een groepsdynamiek die gericht is op perfectie en die levensvreugde uitstraalt.

Een MICE-aanbod op maat van je behoeften: 743 kamers, 58 vergader- en receptiezalen, waaronder de unieke zaal Argentine van 1.000 m², 'The Room for Great Occasions', met haar gloednieuwe, prestigieuze inrichting.

Elk hotel, landhuis en restaurant bevindt zich op een site van historische betekenis.

Delen

Direct contact

Martin's Hotels

Sven Steyaert
Martin’s Hotels
+32 471 80 79 74
sven.steyaert@martinshotels.com 
www.martinshotels.com
www.meetings-and-more.com