Magisch overnachten | C/A Planner

Hotel Bayerischer Hof

Magisch overnachten

Zodra u het hotel binnenstapt, snuift u de sfeer van luxe en wereldse klasse op. Het Bayerischer Hof is ideaal gelegen in het oude stadscentrum van München, vlak bij de voornaamste bezienswaardigheden en trendy boetieks.

Zodra u het hotel binnenstapt, snuift u de sfeer van luxe en wereldse klasse op. Het Bayerischer Hof is ideaal gelegen in het oude stadscentrum van München, vlak bij de voornaamste bezienswaardigheden en trendy boetieks. Dit meermaals bekroonde hotel is al sinds 1897 in handen van de familie Volkhardt, die een hartelijke ontvangst en gastvrijheid hoog in het vaandel draagt. En dat is precies de reden waarom heel wat gasten blijven terugkomen.

Het Bayerischer Hof is bovendien de gedroomde locatie voor uw privéfeest of bedrijfsevenement. U kunt kiezen uit 40 multifunctionele zalen met airconditioning voor groepen van 10 tot 2500 genodigden, stuk voor stuk uitgerust met de laatste conferentietechnieken. U vindt er een gepaste setting voor elke gelegenheid: van het indrukwekkende balzaalcomplex en de klassieke zalen in het historische Palais Montgelas tot de daktuin met een schitterend uitzicht over de stad, of zelfs een hotelbioscoop met de allernieuwste audiovisuele snufjes. Het eventsteam is steeds paraat om u te helpen bij het plannen van uw evenement, met suggesties en ideeën op uw maat.

Keuze te over


Het hotel beschikt over 345 luxekamers en suites, elk met een eigen uitstraling. De kamers en suites werden smaakvol ingericht door befaamd interieurarchitect Siegward Graf Pilati. De meer wereldse R&B-kamers of Afrikaans geïnspireerde koloniale kamers zijn een toonbeeld van verfijnd modernisme.

In de vijf restaurants van het hotel worden gasten culinair verwend met wereldse lekkernijen, van Polynesische specialiteiten tot Beierse delicatessen, evenals gerechten bekroond met een Michelin-ster. En in een van de zes bars kunnen gasten terecht voor een stimulerend gesprek in een ontspannen sfeer.

Spa of theater


Hoog boven de daken van München torent de Blue Spa boven het Bayerischer Hof uit. Deze Spa sleepte de ene na de andere prijs in de wacht. Toparchitect Andrée Putman ontwierp op een oppervlakte van 1.300 vierkante meter een unieke wellnessoase met zwembad, een saunacomplex met stoombad, zonneterras en fitnessruimte. Gasten kunnen kiezen uit een waaier van lichaamsbehandelingen en massages bij een van de internationaal opgeleide therapeuten. Exclusieve schoonheidsbehandelingen en een kapsalon vervolledigen het aanbod.

Het hotel heeft zelfs een eigen theater, Komödie im Bayerischen Hof, een topreferentie in de buurt. De vermaarde Night Club brengt muzikale hoogtepunten met bijna dagelijkse optredens van grote namen uit de internationale jazzwereld. En de Cinema Lounge van het hotel is 's avonds een echte trekpleister voor wie een unieke avond wil beleven.

Delen

Direct contact

Hotel Bayerischer Hof

Hotel Bayerischer Hof
Promenadeplatz 2-6
80333 München
Deutschland

Anna Reitinger
T: +49 89.21 20-610
F: +49 89.21 20-646
E: anna.reitinger@bayerischerhof.de
W: www.bayerischerhof.de