Luxueus slapen aan de Middellandse Zee | C/A Planner

Radisson Blu Hotel Nice

Luxueus slapen aan de Middellandse Zee

Het Radisson Blu Hotel Nice ligt genesteld te midden van de beroemde Promenade des Anglais en kijkt uit over de Middellandse Zee. Het past perfect in het dynamische en moderne imago van zijn omgeving.

Het Radisson Blu Hotel Nice ligt genesteld te midden van de beroemde Promenade des Anglais en kijkt uit over de Middellandse Zee. Het past perfect in het dynamische en moderne imago van zijn omgeving. Het hotel is gemakkelijk en vlug te bereiken vanaf de internationale luchthaven Nice Côte d'Azur, de belangrijkste autoroutes en het oude stadsgedeelte. Dit hedendaagse 'urban resort' biedt een geraffineerde ontvangst met een mix van luxe, elegantie en wellness voor een uitzonderlijk verblijf.

Een interieur naar ieders smaak


De hedendaagse inrichting van de 331 kamers en suites is onderverdeeld in 3 stijlvolle, verfijnde thema's: 'Urban', met onderbroken en gestructureerde lijnen, 'Chili', met pittige en ritmische tonen, en 'Ocean', verfrissend en helemaal zen. 188 kamers hebben een individueel terras met een adembenemend zicht op de zee.

Seminaries op maat


Het hotel biedt 1.400 m² conferentieruimte, met 12 congreszalen en tot 20 kleinere vergaderruimtes, een unieke expositieruimte met een uitzonderlijk hoog plafond en een plenaire zaal voor maximum 350 personen. Alle zalen beschikken over klimaatregeling, geavanceerd audiovisueel materiaal en Nespressomachines. Overal in het hotel is er gratis en snelle draadloze internettoegang.

Grenzeloze gastronomische mogelijkheden


Voor koffiepauzes, cocktailrecepties, ontbijt of diner gedurende de seminaries of 's avonds staat een waaier van formules of gepersonaliseerde menu's ter beschikking, in een aangepaste omgeving. In het restaurant 'Bleu Citron' kun je een combinatie proeven van Zuiderse smaken en streekproducten. Voor een korte pauze begeven de congresgangers zich naar de 'Lobby Bar'. Op het panoramisch terras van 700 m² op het dak van het hotel, met een zwembad van 150 m², een restaurant en een 'Pool Bar & Lounge' heeft de bezoeker een magnifiek uitzicht op de Baie des Anges. Dit terras kan gedeeltelijk of in zijn geheel afgehuurd worden.

Ruime ontspanningsmogelijkheden


Het (gratis toegankelijke) fitnesscentrum met hammam, sauna en massage bevindt zich op de 7de verdieping, met uitzicht op de zee. Tot slot is er een exclusief privéstrand dat volledig afgehuurd kan worden voor maximaal 400 personen.

Delen

Direct contact

Radisson Blu Hotel Nice

Radisson Blu Hotel Nice
Contact: Laetitia Tran Tao
T: +33 4 97 177 083
E: laetitia.trantao@radissonblu.com