Luxueus overnachten in Londen | C/A Planner

The Stafford London by Kempinski

Luxueus overnachten in Londen

The Stafford, dat verscholen ligt achter Green Park in het elegante St. James’s, heeft de allures van een landhuis.

The Stafford, dat verscholen ligt achter Green Park in het elegante St. James's, heeft de allures van een landhuis maar is slechts een korte wandeling verwijderd van heel wat beroemde bezienswaardigheden en winkelzones in hartje Londen. Dit gebouw in klassieke stijl is met alle hedendaagse luxe uitgerust. The Stafford staat bekend om zijn persoonlijke en professionele service in een huiselijke sfeer.

In The Stafford staat u achter elke hoek wel iets nieuws te wachten: 4 individueel ontworpen privékamers en onze 380 jaar oude wijnkelder, of ons restaurant met Britse gerechten 'The Lyttelton' en de American Bar, gaandeweg uitgegroeid tot een instituut waar talloze memorabilia die klanten van over de hele wereld hebben meegebracht een plaatsje hebben gevonden. In de 105 kamers en suites verdeeld over 3 unieke gebouwen leggen wij elke gast in zijn of haar uniek ingerichte kamer te logeren.

Sfeervolle plek voor intieme events
De 4 private vergaderzalen op de benedenverdieping bieden plaats aan 2 tot 25 personen aan tafels, tot zelfs 40 personen in auditoriumopstelling. Alle kamers voor privédiners werden elegant ingericht met een aantal unieke periodekenmerken. Met zijn 44 zit- en 95 staanplaatsen is de fenomenale 380 jaar oude wijnkelder een uitstekende en heel sfeervolle plek om intieme events te organiseren. De wijnproeverijen met onze Master Sommelier zijn erg in trek.

Speciaal aanbod voor kleine groepen

 

  • Vanaf 8 personen biedt The Stafford speciale groepstarieven voor alle residentiële bijeenkomsten tussen februari en april 2013.

 

  • Kamers in het hoofdgebouw beginnen vanaf €275 per nacht inclusief btw. Voor dit bedrag hebt u draadloos internet, een welkomstdrankje, flessenwater, elke dag een krant en toegang tot onze eigen fitnessruimte.

 

  • De dagelijkse Delegate-tarieven bedragen €75 per gast, inclusief btw. Dit omvat de huur van de vergaderruimte, 3 keer thee en koffie met 's morgens en 's namiddags versnaperingen, warm en koud lunchbuffet, blocnotes, pennen, muntjes, scherm, projector, flap-overbord en water.Deze prijzen gelden voor nieuwe reservaties voor 8 tot 25 deelnemers.

 

Verhoogde commissie

Reserveer voor 17 maart en profiteer van onze verhoogde commissie van 15% (normaal 10%)

Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopsteam op het nummer +44 20 7518 1287 of via e-mail: [MAIL=mailto:privatedining.london@kempinski.com?subject=Info via CORPORATEPLANNER.be]privatedining.london@kempinski.com[/MAIL]
]

Delen

Direct contact

The Stafford London by Kempinski

The Stafford London by Kempinski
St James's Place • London • SW1A 1NJ
T: +44 20 7493 0111
E: privatedining.london@kempinski.com
W: www.kempinski.com/london