Luxueus overnachten in de Hongaarse hoofdstad | C/A Planner

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Luxueus overnachten in de Hongaarse hoofdstad

Ontmoeten, netwerken, deals sluiten, entertainen … In het Kempinski Corvinus in Boedapest klopt het zakelijke hart van de stad.

Ontmoeten, netwerken, deals sluiten, entertainen … In het Kempinski Corvinus in Boedapest klopt het zakelijke hart van de stad. Onze verschillende vergader- en conferentiezalen brengen mensen samen om zaken te doen of informatie uit te wisselen. Het hotel biedt een compleet dienstenpakket, inclusief state-of-the-art technieken, voor bedrijfsactiviteiten allerhande, een incentive of event, de klok rond. Alle wegen leiden naar Kempinski Hotel Corvinus Budapest, pal in het bruisende hart van Boedapest en vlak bij de voornaamste trekpleisters en de financiële wijk. Het hotel is vlot bereikbaar met de auto, trein of het vliegtuig.

PROMOTIE


Snuif de unieke sfeer op in het onlangs vernieuwde Kempinski Hotel Corvinus Budapest!
Reserveer uw volgende groepsevent of conferentie tussen 1 april en 30 augustus 2013 en krijg 5% korting op uw netto rekening.

Kamerprijzen voor groepen:

 

  • vanaf 119 EUR in april 2013

 

  • vanaf 149 EUR in mei-juni 2013

 

  • vanaf 109 EUR in juli-augustus 2013Inbegrepen: kamer, ontbijtbuffet, toegang tot Kempinski Spa en onbeperkte WiFi. Niet inbegrepen: taksen (22%). Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 kamers per nacht. Conferentiepacks met unieke upgrademogelijkheden, zoals een koffiepauze in Nobu, zijn beschikbaar vanaf 69 EUR per persoon, per dag, vanaf 25 personen. In de prijs van onze conferentiepacks zijn alle taksen begrepen.

Vermeld deze promotie bij reservatie. Dit aanbod is geldig volgens beschikbaarheid
en alleen bij reservatie rechtstreeks met het hotel.

 

Delen

Direct contact

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Voor meer inlichtingen belt u ons op het nummer +361 429-3575
of stuurt u een e-mail naar events.corvinus@kempinski.com www.kempinski.com/budapest