Luxehotel in het hart van Spa | C/A Planner

Radisson Blu Palace Hotel

Luxehotel in het hart van Spa

Het Radisson Blu Palace Hotel in het hart van Spa staat open voor evenementen, seminaries en teambuildings.

Het Radisson Blu Palace Hotel in het hart van Spa staat open voor evenementen, seminaries en teambuildings.

Het viersterrenhotel telt 120 kamers (waaronder 8 junior suites en 1 'palace'-suite), ingericht in een klassiek-eigentijdse stijl. Het hotel besteedt een oppervlakte van in totaal 155 m² aan conferentieruimte. De 8 seminariezalen zijn volledig uitgerust met projectiescherm, beamer, wifi en geluidsmateriaal. Van deze 8 beschikken de 4 'Terra'-zalen over natuurlijk daglicht via lichtkokers. Daarnaast heeft het Radisson Blu Palace Hotel binnen en buiten diverse ruimtes voor koffiepauzes, recepties, barbecues of andere activiteiten.

Na het vergaderen is er volop gelegenheid om van de plaatselijke gastronomie te genieten in brasserie Les Saisons de Spa. Op de uitgebreide kaart vind je heerlijke combinaties van streek- en seizoensproducten. In de aanpalende bar kan een receptie of een aperitief georganiseerd worden.

Activiteiten op maat van budget en deelnemers


Voor teambuilding en/of outdooractiviteiten worden speciale formules aangeboden die afgestemd zijn op eenieders budget en op de wensen van de deelnemers. De bossen, heuvels en bronnen die de stad omringen zijn zeker een uitstap waard, maar ook het casino in het centrum van de stad is een grote trekpleister. In de onmiddellijke omgeving kun je de activiteiten op het mooiste racecircuit van de wereld ontdekken: het Circuit van Spa-Francorchamps. Ook de golfers zullen zich hier in hun sas voelen, met maar liefst 5 magnifieke golfterreinen in de streek. Het Radisson Blu Palace Hotel is ideaal gelegen en vlot bereikbaar via de autosnelweg E42, op 130 km van Brussel of van het Groothertogdom Luxemburg.

Op de website vind je interessante voorstellen bij 'seminariepackages'. Neem voor een gedetailleerde offerte contact op met de commerciële afdeling.

Delen

Direct contact

Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel
T: +32 (0)87 27.97.33
E: sales.palace@radissonblu.com
W: www.radissonblu.com/palacehotel-spa