Een ledscherm voor je meeting, beurs, event of productlancering | C/A Planner

LED-AD

Een ledscherm voor je meeting, beurs, event of productlancering

Hoera, binnenkort mogen we weer. Misschien nog altijd een beetje anders dan anders, en iets gecontroleerder en gestuurder dan gewoonlijk, maar langzaamaan zullen we weer mensen kunnen samenbrengen op meetings, events en beurzen.

Le(i)d de bezoekersstromen aan je event in goede banen

In die nieuwe werkcontext kan er een belangrijke rol weggelegd zijn voor ledschermen. Als je de verkeers- en bezoekersstromen wilt leiden, bijvoorbeeld, kun je met een opstelling met ledschermen, kleurcodes en instructies vermijden dat er een te hoge concentratie aan publiek onstaat op een plaats. Dat is wat ze deze zomer deden in Blankenberge, waar ze de drukte in de winkelstraten stroomlijnden met een uitgekiend systeem via hun schermen. Hoe dat in zijn werk ging, lees je hier.

Een event of congres binnen, een deel buiten

Verder zullen er mogelijk nieuwe event- of congresvormen onstaan, met iets minder volk binnen, maar je kunt perfect met een tweede of derde scherm buiten ook nog heel wat mensen laten meevolgen. Dat deden ze bijvoorbeeld al in Parijs, op de jaarlijkse priesterwijding van de Franse Kerk. Het probleem was toen niet eens corona, maar de Notre-Damekathedraal die pas was afgebrand waardoor naar een kleinere kerk uitgeweken moest worden. Toch zorgden ze ervoor dat iedereen het event kon meevolgen, weliswaar van buiten op het voorplein van de kerk. En God zag dat het goed was. Dat lees je hier.

Andere evenementen waar hun ledschermen de ster waren

  • Tijdens de drie ritten op Belgische bodem van de Tour de France 2019 reden ze in opdracht van de RTBF mee in de publiciteitskaravaan.
  • Jaarlijks plaatsen ze op het unieke gratis Festival de l'été en fête in Frankrijk schermen van 14 m² en 7 m² voor 25.000 toeschouwers.
  • Naar aanleiding van de opening van de Media Markt in Sint-Kruis Brugge hebben ze zeven dagen lang een mobiel ledscherm ingezet op verschillende locaties in de regio en een groot ledscherm van 15 m² aan de winkel zelf.
  • Tijdens de European Padel Tour in Brussel verzorgden ze camera-captatie en livestream zodat je ter plaatse of thuis kon volgen. 
  • Tijdens de jaarlijkse Ghent May Regatta hebben ze via draadloze verbinding gezorgd dat iedereen aan de aankomst de roeiers al van op 1 kilometer zag aankomen. 

Full service bij de verhuur van ledschermen

Wil je bij opendeurdagen, productvoorstellingen of live-evenementen zeker zijn van de optimale installatie van het scherm? Dan is LED-AD de perfecte partner. Niet alleen zorgen ze voor het schermformaat van je keuze, zonder enige beperking, ze zorgen ook steeds voor een probleemloze plaatsing en voorzien indien nodig ook in tv-signaal. Kortom, ze nemen de totale visuele ervaring van je evenement in handen. Meer informatie over hun verhuuropties lees je hier.

LED-AD is er overigens niet alleen voor de verhuur op locatie van ledschermen. Wil je je evenement aankondigen of in de kijker zetten op ledschermen op vaste locaties in het land, of je merk branden, dan kun je bij LED-AD ook terecht om je advertentiecampagne uit te stippelen.

Voor elk event, productlancering of congres heeft LED-AD een passend ledscherm in het aanbod. Inclusief full service.

Delen

Direct contact

LED-AD

Stijn Roosemont
+32 9 279 90 00
info@led-ad.be
www.led-ad.be