Le Château des Thermes | C/A Planner

Le Château des Thermes

Waar werken en ontspanning versmelten…

Het Château des Thermes de Chaudfontaine, op slechts 5 minuten rijden van Luik, ligt in een uitgestrekt park en vormt de ideale partner voor uw seminaries, vergaderingen of prestigieuze evenementen

Het Château des Thermes de Chaudfontaine, op slechts 5 minuten rijden van Luik, ligt in een uitgestrekt park en vormt de ideale partner voor uw seminaries, vergaderingen of prestigieuze evenementen. Het kasteel is vlot bereikbaar : het ligt immers in de buurt van de belangrijkste verkeersassen, de luchthaven van Luik- Bierset en het treinstation van Luik-Guillemins.

Alle zalen zijn uitgerust met wifi, scherm, beamer, didactisch materiaal en beantwoorden daarmee perfect aan alle mogelijke technische vereisten. Bovendien valt er in alle zalen daglicht binnen en is er toegang tot een terras. De moduleerbare zalen zullen - in functie van uw gewenste opstelling – helemaal klaargezet worden.

Alle nodige voorzieningen


Qua catering stelt onze chef u een ruim aanbod voor, gaande van een buffet van broodjes, over een lichte lunch tot een gastronomisch menu. Het volledige personeel staat ter uwer beschikking om op een professionele manier tegemoet te komen aan alle mogelijke vragen.

Ons ****-luxehotel biedt alle mogelijke voorzieningen voor een zakencliënteel : een ruime en gratis parking, een bureau en wifi in alle kamers, … Het ontbijt en toegang tot de thermen zijn inbegrepen in de prijs van de kamers.

Delen

Direct contact

Le Château des Thermes

Le Château des Thermes
Rue Hauster 9
4050 Chaudfontaine

Virginie Verjans
T : +32 4 367 80 67
F : +32 4 367 80 68
E : virginie.verjans@chateaudesthermes.be
W : www.chateaudesthermes.be