Het Laverhuis | C/A Planner

Het Lavershuis

Exclusieve privatiseerbare locatie voor meetings en petit comité

Het Lavershuis is een prachtig gerestaureerde hoeve uit de 19de eeuw, gelegen in een beschermd groen stiltegebied.

Kleine vergaderzalen met grote vensters

Het Lavershuis heeft twee vergaderzalen, waarvan een met capaciteit tot negen personen en de andere tot twintig personen. Er zijn ook acht tweepersoonskamers (vier in de B&B en vier in de villa).

Als je in het Lavershuis een vergadering organiseert, zijn er geen andere gasten of bedrijven aanwezig. Je beschikt m.a.w. over de hele accommodatie. Alle zalen zijn voorzien van grote vensters met uitzicht op de tuin. Buiten vergaderen en eten is ook perfect mogelijk. Alle toebehoren om een professionele vergadering te houden zijn aanwezig.  

Persoonlijke service en offertes op maat

Je kunt ook rekenen op een (h)eerlijke keuken en een persoonlijke service. De gastheer zorgt ervoor dat je vergadering in de beste omstandigheden plaats kan vinden. Je kunt steeds een offerte op maat aanvragen. Op de website vind je de prijzen en de beschikbaarheid van de zalen. Een vrijblijvend bezoek kan uiteraard ook, indien gewenst.

Je hebt de garantie op een gezellige sfeer, een mooie omgeving en een hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen en volledige discretie.  

Centraal gelegen in België

De locatie bevindt zich ten noorden van Brussel, vlakbij Ring 0, A12 en E40, centraal gelegen in België. Ook het openbaar vervoer (bus en trein) is vlakbij. Er is een fietsen- en motorenstalling, met mogelijkheid om je om te kleden.

De gastheer zorgt ervoor dat je vergadering in de beste omstandigheden plaats kan vinden.

Delen

Direct contact

Het Lavershuis

Zavelberg 30
1780 Wemmel

Marc Saeys
0489 71 56 36
hetlavershuis@gmail.com
www.lavershuis.be