Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès | C/A Planner

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès

Ontdek het eerste volledig geautomatiseerde congrescentrum

Lausanne is een mekka voor het zakentoerisme, met kwalitatieve infrastructuren, professionele voorzieningen en diensten, en talrijke toeristische en culturele troeven.

Lausanne is een mekka voor het zakentoerisme, met kwalitatieve infrastructuren, professionele voorzieningen en diensten, en talrijke toeristische en culturele troeven. Deze stad is uitgerust om grote meetings te ontvangen, biedt vele ontspanningsmogelijkheden en is strategisch gelegen op het kruispunt van Europa.

Revolutionaire technologieën


De École Polytechnique Fédérale van Lausanne opent eind 2013 het eerste volledig geautomatiseerde congrescentrum, gelegen op 60 km van Genève. Het zal een totale capaciteit van 3.000 personen hebben en bestaan uit een groot auditorium met 2.200 zitplaatsen, een balkon met 800 zitplaatsen en op het gelijkvloers een vijftiental modulaire vergaderzalen. Met een futuristische technologie die toelaat om zonder moeite van een groot open evenement over te schakelen naar kleinere gelijktijdige meetings wordt dit centrum het uithangbord dat de huidige en toekomstige congreswereld nodig heeft.

Het centrum wordt uitgerust met een technologie die we zonder overdrijven revolutionair mogen noemen. De rijen banken kunnen met één druk op de knop onder de vloer verdwijnen, om plaats te maken voor een geheel vlak oppervlak. Het Swiss Tech Convention Center zal van Lausanne een must maken voor wetenschappelijke of sportieve congressen, en openstaan voor iedere organisatie die een sterke identiteit nastreeft en zich vindt in de typisch Zwitserse waarden: betrouwbaarheid, stabiliteit, veiligheid en vernieuwing. (http://conventioncenter.epfl.ch)

© Régis Colombo

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès

Lausanne Tourisme & Bureau des Congrès
Philipp Steiner
Congress & event manager
T: +41 21 613 73 67
E: steiner@lausanne-tourisme.ch
W: www.lausanne.biz