Kwaliteit en uitmuntendheid in Monaco | C/A Planner

Grimaldi Forum Monaco

Kwaliteit en uitmuntendheid in Monaco

U organiseert evenementen van 400 tot 3.000 deelnemers? U zoekt een exclusieve bestemming met een optimale prijs-kwaliteit-serviceverhouding? Dan zou Monaco best uw volgende bestemming kunnen zijn!

U organiseert evenementen van 400 tot 3.000 deelnemers? U zoekt een exclusieve bestemming met een optimale prijs-kwaliteit-serviceverhouding? Dan zou Monaco best uw volgende bestemming kunnen zijn! Met een modulaire ruimte van 35.000 m² uitgerust met de allernieuwste technologische middelen, 2 expositiehallen van elk 4.000 m², 3 auditoria met 1.800, 800 en 400 plaatsen, 23 vergaderzalen van 20 tot 400 plaatsen en 3 eet- en drankgelegenheden is het Grimaldi Forum Monaco een uitzonderlijke plaats om uw evenementen te organiseren.

Infrastructuur van topkwaliteit


Het Grimaldi Forum is open sinds juli 2000. Het gebouw is steeds nauwkeurig opgevolgd en wordt continu onderhouden, om een service van kwaliteit te kunnen blijven geven en ruimtes te kunnen voorstellen die uitnodigend zijn, functioneel, modern en uitgerust met de allernieuwste technologische voorzieningen. Op dit moment loopt er trouwens een programma van algemeen werk en renovatie om de doorloopruimtes een volledig nieuwe look te geven.

Het vakmanschap van onze teams


Een van de grote troeven van het Grimaldi Forum is ook de mogelijkheid om een evenementenservice te bieden van a tot z, gestuurd door een ploeg van 150 permanente professionals (projectbeheer, inrichting van de ruimtes, signalisatie, standdesign, catering, onthaal en registratie, audiovisuele middelen, veiligheid, onderhoud, …).

Een actief milieubeleid


Naar het voorbeeld van het Prinsdom zelf engageert het Grimaldi Forum Monaco zich actief voor een positief milieubeleid. Sinds oktober 2008 beschikt het Grimaldi Forum over een ISO 14001-certificaat, werkt het op een milieubewuste manier en sensibiliseert zijn medewerkers, partners, leveranciers en klanten om zijn ecologische voetafdruk zo goed mogelijk te beheersen.

Een uitmuntende bestemming


Het Grimaldi Forum Monaco heeft niet alleen het voordeel aan zee te liggen, het ligt ook in het hart van een uitzonderlijke bestemming:

  • Een prestigieus, gerenoveerd hotelpark met 2.500 kamers,

 

  • Een bestemming waar u alles op "walking distance" vindt: 2 km² waar alles te voet bereikbaar is,

 

  • "One stop shop destination": het Monaco Convention Bureau en het Grimaldi Forum zijn bevoorrechte partners om de procedures te vereenvoudigen die horen bij het organiseren van een evenement in Monaco.

Delen

Direct contact

Grimaldi Forum Monaco

Ms Christine BARRABINO
T: +377 99 99 21 14
+33 6 80 86 47 72
E: cbarrabino@grimaldiforum.com
W: www.grimaldiforum.com