Koninklijk overnachten in Kroatië | C/A Planner

Kempinski Hotel Adriatic

Koninklijk overnachten in Kroatië

Kempinski Hotel Adriatic is het eerste Golf & Spa-luxeresort aan de Kroatische kust met 5 sterren. Dit hotel telt 186 exclusief ingerichte kamers en suites, twee toprestaurants, drie bars, een wellnessruimte...

Kempinski Hotel Adriatic is het eerste Golf & Spa-luxeresort aan de Kroatische kust met 5 sterren. Dit hotel telt 186 exclusief ingerichte kamers en suites, twee toprestaurants, drie bars, een wellness- en fitnessruimte van 3000 m², een Kempi Kids Club, een eigen kapel te midden van een mediterrane tuin, een privéstrand met bediening en een afzonderlijk conferentiecentrum met zicht op de Adriatische Zee, inclusief compleet servicepakket. De Golf Club Adriatic pakt uit met de eerste kampioenschapwaardige golfbaan met 18 holes in Istrië.

De geknipte ruimte voor ieder event


Werkelijk alles is hier mogelijk, van vergaderingen in beperkte groep tot grootse evenementen en zelfs huwelijken in de charmante privékapel. Het hotel beschikt over een balzaal en twee vergaderruimten die vlot toegankelijk zijn voor hotelgasten.

Het gebouw waarin het Marina Conference Centre is ondergebracht, telt verschillende aanpasbare ruimten uitgerust met de allernieuwste technologische snufjes en gratis snel internet, waaronder een conferentiezaal met 210 of 150 plaatsen - naargelang van de gewenste opstelling - die in twee of drie ruimten kan worden onderverdeeld voor feesten tot 180 personen, maar ook kleinere vergaderzalen voor groepen tot 20 deelnemers. De kamers met natuurlijk daglicht en een adembenemend uitzicht over de Adriatische Zee bevinden zich vlak bij het privéstrand.

SPECIALE AANBIEDING


Maak uw keuze en reserveer een van onze state-of-the-art vergader- of feestzalen met interactieve en geluidssystemen van Bose en snelle WiFi-internetverbinding.

Maart en november 2013

 

  • Eenpersoonskamer vanaf € 76,00 per kamer, per nacht

 

  • Tweepersoonskamer vanaf € 95,00 per kamer, per nacht 

April 2013

 

  • Eenpersoonskamer vanaf € 109,00 per kamer, per nacht

 

  • Tweepersoonskamer vanaf € 119,00 per kamer, per nachtVoorwaarden:
Reservatie van minstens 10 kamers per nacht.
Dit aanbod is niet geldig tijdens de paasperiode.

Meer weten? We beantwoorden uw vragen graag via e-mail: [MAIL=mailto:sales.adriatic@kempinski.com?subject=Info via CORPORATEPLANNER.be]sales.adriatic@kempinski.com[/MAIL]

 

Delen

Direct contact

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic
Kroatië
T: +385 52 707 000
E: sales.adriatic@kempinski.com
W: www.kempinski.com/istria