Kloster Heidberg | C/A Planner

Kloster Heidberg

A special place for special events

Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw dat je terugvindt in Eupen op een boogscheut van het centrum van de stad, midden in een groene omgeving.

'Eupen in de Oostkantons, het klinkt heel exotisch en ver weg, maar dat is het echt niet', stelt Kerstin Cornelis, pr- en marketingmanager van Kloster Heidberg. 'De toeristische stad ligt immers in de provincie Luik en op amper 1 uur rijden van Brussel.'

Respect voor traditie

Het 18de-eeuwse klooster werd helemaal gerenoveerd met respect voor de eeuwenoude geschiedenis en omgetoverd tot een top-notch business and event center met slaapgelegenheid dat flexibel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, zoals corporate meetings, seminaries, bedrijfsincentives, privé- en trouwfeesten.

Uitstekende bereikbaarheid

Kloster Heidberg in Eupen ligt tussen Luik en Aken, vlak bij de poort van de Hoge Venen, met landmarks als Botrange, Baraque Michel, plaatsen die heel bekend zijn. Evenwel in het oosten van het land, maar zeer vlot bereikbaar. Zo is er een rechtstreekse treinverbinding vanuit Oostende via Brugge, Gent, Brussel en Luik naar Eupen. Dat station ligt simpelweg op wandelafstand van het klooster. Wie voor de eigen wagen opteert, snort langs de autosnelweg vlot in een uurtje van Brussel naar Eupen. Een grote privéparkeerruimte biedt plaats aan 80 auto's.

Vergaderen

Kloster Heidberg telt vijf vergaderzalen (tot 285 m²) met state-of-the-art-technologie en ook een kapel die ingezet kan worden voor voorstellingen, kamerconcerten, vergaderingen, recepties en feesten. Bedrijven die opteren voor meerdaagse meetings kunnen rekenen op 38 comfortabele tweepersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM). Catering wordt tot in de puntjes voorbereid. Het klooster heeft een eigen restaurant met een capaciteit tot 76 personen. Ook externe catering voor bedrijven die hun eigen vaste cateraar willen inschakelen, behoort tot de mogelijkheden. Het klooster kan ook volledig privé afgehuurd worden.

Ontspanning

Na inspanning volgt ontspanning. De prachtige landschappen, diverse vrijetijdsfaciliteiten en een uitstekende regionale keuken zorgen voor heel wat mogelijkheden om na het harde werk een beetje of veel stoom af te blazen. Een greep uit de brede waaier van mogelijkheden: rope skipping, zeilen, langlaufen, golf, petanque, geocoaching, kook- en cocktailworkshops, wijn- en bierproeverij in casinostijl, wandelen met gids, ...

Wie zichzelf wil overtuigen van al die sterke punten om Kloster Heidberg voor zijn of haar volgende bedrijfsevenement of privéfeest te selecteren, neemt alvast een kijkje op de website van deze topvenue: www.klosterheidberg.be.

Kloster Heidberg telt vijf vergaderzalen met state-of-the-art-technologie.

Delen

Direct contact

Kloster Heidberg

Kerstin Cornelis
pr- en marketingmanager
+32 471 24 32 94
kerstin.cornelis@klosterheidberg.be

www.klosterheidberg.be