Klassevol hotel op het hoogste punt van Sofia | C/A Planner

Kempinski Hotel Zografski Sofia

Klassevol hotel op het hoogste punt van Sofia

Kempinski Hotel Zografski ligt op het hoogste punt van Sofia, op 20 minuten rijden van de luchthaven en 10 minuten van het stadscentrum.

Kempinski Hotel Zografski ligt op het hoogste punt van Sofia, op 20 minuten rijden van de luchthaven en 10 minuten van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een indrukwekkende infrastructuur op een oppervlakte van 30.000 m2 met 442 kamers en suites, uitgebreide meetingmogelijkheden, 6 restaurants, 2 bars, een modern fitnesscentrum met het grootste hotelzwembad in Sofia en een unieke Japanse tuin: Kempinski Hotel Zografski brengt een hele stad onder één dak. Het hotel ademt comfort en luxe en biedt een adembenemend uitzicht op de besneeuwde hellingen van de Vitosha en de gouden koepels van de Alexander Nevsky-kathedraal.

Meetingmogelijkheden in het hotel


Kempinski Hotel Zografski biedt het meest complete servicepakket in Sofia, met zalen voor 10 tot zelfs 1.200 genodigden met alle nodige voorzieningen voor een gerichte, doeltreffende bedrijfscommunicatie.

De drie grote feestzalen voldoen perfect aan de verwachtingen van een internationaal publiek: samen vormen Sofia 1, 2 en 3 de grootste hotelbalzaal, Sofia Grand, die tot 700 zittende gasten of 1.200 receptiegasten kan onthalen. Het Kyoto Salon en Vitosha Salon bieden beide plaats aan 100 gasten. De Silhouette Room op de hoogste verdieping van het hotel combineert een schitterend uitzicht met een unieke service. Het hotel telt bovendien 8 kleinere aparte ontmoetingsruimten met natuurlijk daglicht.

SPECIALE AANBIEDING


Maak uw keuze en reserveer een van onze vergader- of feestzalen, stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste technieken en snelle WiFi-internetverbinding.

Stay & Save promotie

Maart – augustus 2013


1 kamer gratis bij iedere boeking van 25 Deluxe-kamers

Weekend – van donderdag tot zondag:

  • Eenpersoonskamer vanaf € 65,00 per kamer, per nacht

 

  • Tweepersoonskamer vanaf € 75,00 per kamer, per nachtWeekdagen – van maandag tot woensdag:

  • Eenpersoonskamer vanaf € 85,00 per kamer, per nacht

 

  • Tweepersoonskamer vanaf € 95,00 per kamer, per nacht 

Meet & Save promotie

Maart – augustus 2013


Inclusief zakenlunch met water of frisdrank, koffie in de voor- en namiddag, zaal met scherm, beamer, flap-overbord en stiften, notitieblokken en pennen, snel draadloos internet.

  • Voor groepen tot 100 personen vanaf 25 euro per deelnemer

 

  • Voor groepen van meer dan 100 personen vanaf 22 euro per deelnemerMeer weten? We beantwoorden uw vragen graag via e-mail: [MAIL=mailto:meetings.zografski@kempinski.com?subject=Info via CORPORATEPLANNER.be]meetings.zografski@kempinski.com[/MAIL]

 

Delen

Direct contact

Kempinski Hotel Zografski Sofia

Kempinski Hotel Zografski Sofia
Bulgarije
T: +359 2 969 2204
F: + 359 2 969 2209
E: meetings.zografski@kempinski.com
W: www.kempinski.com/sofia