Klassevol hotel in de Litouwse hoofdstad | C/A Planner

Kempinski Hotel Cathedral Square Vilnius

Klassevol hotel in de Litouwse hoofdstad

Het Kempinski Hotel Cathedral Square in Vilnius luidde de intrede in van het luxemerk Kempinski in de Baltische staten. Het opende zijn deuren op 5 september 2012.

Het Kempinski Hotel Cathedral Square in Vilnius luidde de intrede in van het luxemerk Kempinski in de Baltische staten. Het opende zijn deuren op 5 september 2012. Dit geklasseerde gebouw werd meer dan 100 jaar geleden opgetrokken en heette toen nog "Hotel New York". Intussen is het helemaal gerenoveerd en gerestaureerd volgens de strengste standaards. Het hotel beschikt over 96 kamers, waaronder 13 elegante suites, Restaurant Telegrafas en bar & lounge Le Salon, een ultramoderne meeting- en vergaderinfrastructuur van meer dan 600 m² en een Kempinski The Spa met alles erop en eraan, compleet met gym, sauna's en binnenzwembad. Dit hotel, gelegen op het kathedraalplein in het hartje van Vilnius, met een adembenemend uitzicht over de als UNESCO-werelderfgoed geklasseerde oude binnenstad en de leukste boetiekjes, restaurants, museums en galerijen op wandelafstand, biedt een ongeëvenaarde geschiedenis, luxe en elegantie.

Conferentiecentrum in het Kempinski Hotel Cathedral Square


Het gloednieuwe conferentiecentrum, met 600 m² aan exclusieve vergader- en feestruimte, telt 6 moderne meetingzalen en een ruime foyer - de ideale plek voor een succesvolle zakenmeeting of verfijnd evenement. De grootste zaal - de Grand Dukes Hall - biedt plaats aan 250 gasten. Het volledige conferentiecentrum kan tot 500 personen ontvangen, perfect geschikt dus als comfortabele en prestigieuze locatie voor zakenmeetings, recepties, rondetafelconferenties of galadiners. Ons conferentiecentrum is uitgerust met technische snufjes zoals een snelle Wi-Fi-verbinding en biedt natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht over het kathedraalplein en de oude binnenstad van Vilnius.

Onze speciale aanbieding

 

15% korting op elke groepsreservatie voor 15 maart 2013


Onze groepstarieven starten vanaf 150 euro, btw en ontbijt inbegrepen
Deze aanbieding is geldig voor een groepsverblijf tussen 1 maart 2013 en 15 mei 2013

Delen

Direct contact

Kempinski Hotel Cathedral Square Vilnius

Kempinski Hotel Cathedral Square
Vilnius, Litouwen
Tel.: +370 5 2201160
E: sales.vilnius@kempinski.com
W: www.kempinski.com/vilnius