Meeten en overnachten in Slovenië | C/A Planner

Kempinski Palace Portoroz

Meeten en overnachten in Slovenië

Kempinski Palace ligt in hartje Portoroz en biedt een fantastisch uitzicht over de Adriatische Zee.

Onlangs nog werd Kempinski Palace uitgeroepen tot het beste luxemeetinghotel van Slovenië. Bovendien ben je met de auto zo in de internationale luchthavens van Ljubljana, Trieste of Venetië, die allemaal rechtstreekse verbindingen met Brussel hebben. Dit iconische hotel uit 1910 dateert uit de tijd van het Oostenrijks-Hongaarse Rijk. Achter de statige Habsburgse gevel gaat een unieke mix van traditioneel en hedendaags design schuil. Het beschikt over 164 Superior- en Deluxe-kamers en 17 exclusieve suites, met als kers op de taart een rose spa van 1.500 m².

Het hotel heeft twee à la carte-restaurants, Sophia en Fleur de Sel, die de mediterrane keuken serveren in een nieuw en verfrissend jasje. Beide restaurants kunnen op verzoek afgehuurd worden. Voor conferenties en seminaries beschikt Kempinski Palace over zes meetingzalen met natuurlijk daglicht en een capaciteit tot 225 gasten, hypermoderne technische uitrusting, gratis wifi, een businesscenter en een ruim aanbod aan kleinere vergaderzaaltjes met verschillende inrichtingen. Of wil je een glamoureus event organiseren? Dan kunt je terecht op het dakterras dat uitkijkt over de Adriatische Zee, of in de Crystal Hall-balzaal, met een terras dat midden in een privépark van 5.000 m² ligt. Ideaal voor autolanceringen, huwelijken of andere spectaculaire evenementen.

Mild mediterraan klimaat

Istrië, met zijn milde mediterrane klimaat, is heel aantrekkelijk dankzij de ruime keuze aan culinaire avonturen, zoals olijfolieproeverijen, wijndegustaties of truffeljacht, en tal van culturele en sportieve activiteiten. Dat maakt de regio tot de perfecte bestemming voor zakenmeetings of personeelsuitstapjes. Kies voor een onvergetelijke ervaring bij de golf- en zeilacademie, boek een boottrip naar Venetië, maak een uitstapje naar het pittoreske middeleeuwse stadje Piran, ontdek de wondere wereld van de Postojna-grot of bezoek de wereldberoemde hengstenfokkerij van Lipica.

Kies voor een koninklijke ervaring langs de kust van de Adriatische Zee, in het puntje van Venetiaans Istrië.

Delen

Direct contact

Kempinski Palace Portoroz

+386 5 692 7660
meetings.portoroz@kempinski.com
www.kempinski.com