Kasteelvilla le Boqueteau | C/A Planner

Kasteelvilla le Boqueteau

Unieke vergaderlocatie in de Belgische Ardennen

In de Belgische Ardennen in het dorpje Spa, op slechts een half uur rijden van Maastricht, ligt de prachtige Kasteelvilla le Boqueteau. Een unieke locatie om in alle rust te vergaderen.

In de Belgische Ardennen in het stadje Spa, op slechts een half uur rijden van Maastricht, ligt de prachtige Kasteelvilla le Boqueteau. Een unieke locatie om in alle rust te vergaderen of een zakelijke bijeenkomst te organiseren. Dit fantastische pand is er geheel op ingericht om bedrijven zeer gastvrij te ontvangen. Voorzien van alle benodigde 'hotel comfort', maar toch de vrijheid om een bedrijfsbijeenkomst naar eigen wens in te vullen.

De prachtige vergaderzaal met originele details, nodigt uit om zeer efficiënt te vergaderen. De stijlvol ingerichte woonkamer biedt de mogelijkheid om 's avonds de laatste details nog eens door te spreken, onder het genot van een goed glas wijn bij een knetterend haardvuur. In de ruime keuken, voorzien van alle comfort, kan een cateraar een prachtig diner bereiden of de deelnemers kunnen in het kader van teambuilding zelf een heerlijke maaltijd klaarmaken.

Een vergadervilla waar je thuis bent


In de eetkamer voelt iedereen zich direct thuis en kan men aan een grote tafel dineren. Le Boqueteau heeft 12 luxe slaapkamers en 11 badkamers (max 30 pers). Diner, ontbijt, lunch, koffie/thee breaks, teambuilding games en zelfs outdoor activiteiten kunnen geregeld worden. Kortom een fantastische Kasteelvilla waar ieder bedrijf een zeer effectieve maar bovenal aangename tijd kan beleven.

Villa Wouw is een familiebedrijf dat sinds januari 2011 is overgenomen door Wenche Rethans, de dochter en Bart Linck, schoonzoon van Thea Willems en Wim van Wouw. Bart en Wenche hebben beiden gestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en gastvrijheid staat bij beide zeer hoog in het vaandel. Naast Villa le Boqueteau bezit Villa Wouw nog 3 luxe villa's van 10-30 personen in de omgeving van Spa en La Roche. Ze zijn allemaal uitermate geschikt voor heerlijke familie- en vriendenweekenden, reunies en bruiloften en bedrijfsbijeenkomsten.

Delen

Direct contact

Kasteelvilla le Boqueteau

Kasteelvilla le Boqueteau
Route de Balmoral 31
4900 Spa
T : +31 6 14040195
E : info@villa-wouw.com
W: www.villa-wouw.com