Een landelijke seminarielocatie in de omgeving van Tienen | C/A Planner

Kasteelhoeve Wange

Een landelijke seminarielocatie in de omgeving van Tienen

Kasteelhoeve Wange is een vierkantshoeve in de vallei van de Kleine Gete, op 30 minuten rijden van Brussel en 20 minuten van Leuven.

Kasteelhoeve Wange is een locatie die rust, inspiratie en ruimte biedt voor seminars, trainingen, teambuildings, vergaderingen, workshops, ... ver weg en toch vlakbij. De landelijke ligging, huiselijke sfeer en ambachtelijke keuken, in combinatie met een professionele, klantgerichte aanpak, maken een verblijf in de Kasteelhoeve tot een bijzondere ervaring.

Een duurzame plek

Kasteelhoeve Wange is in 2016 en 2017 verkozen tot duurzaamste toeristische site ter wereld. Daarenboven won de Kasteelhoeve de award van 'CSR Professional of the Year 2017', uitgereikt door Time4Society/Trends. CO2-neutraliteit, circulaire economie en ecologische voetafdruk zijn de benchmarks. Een verblijf in de Kasteelhoeve betekent een geringe belasting voor het milieu, zonder in te boeten aan comfort.

Accommodatie en mogelijkheden

  • 3 grote seminariezalen (elk 60 m²) en 1 kleinere vergaderruimte (22 m²) met veel daglicht en prachtige vergezichten op de omliggende weiden. 2 grote seminariezalen kunnen via het wegnemen van de tussenwand vergroot worden tot een ruimte van 130 m².
  • De gemeenschappelijke eetruimte met lange eiken tafels, de grote gezellige zithoek met kachel, de tafels in de tuin, de bankjes op de binnenkoer en op het wandelpad, ... Overal in en rond de Kasteelhoeve vind je plaatsen om samen te werken, te keuvelen en te tafelen.
  • 16 kamers (25 bedden), sober en smaakvol ingericht
  • Open keuken met authentieke, ambachtelijke gerechten, veel streekproducten en groenten uit eigen moestuin. Zo goed als alles is huisgemaakt.
  • Natuurlijke zwemvijver, vuurplaats, infraroodsauna
  • Gratis grote parkeerruimte en wifi
  • Natuurdomein van 13 hectare dat kan worden gebruikt voor wandelingen en groepsactiviteiten
  • Kheiron, Leren met Paarden, huist met haar 11 paarden op het domein. Ze zet deze paarden in i.f.v. leer- en ontwikkelingsprocessen bij mensen. Ze organiseert workshops en coachings voor bedrijven op de site. Erg vernieuwend en inspirerend om mee te maken. Meer info: www.kheiron.be

Landelijke ligging, huiselijke sfeer, ambachtelijke keuken en professionele aanpak.

Delen

Direct contact

Kasteelhoeve Wange

Eliksemstraat 26
3400 Wange
016 78 84 42
info@kasteelhoevewange.be
www.kasteelhoevewange.be