Karel 5 Gastro Bistro Events | C/A Planner

Karel 5 Events

Karel 5 Gastro Bistro Events

Het culinaire hart van Grand Hotel Karel V in Utrecht.

Events die geschiedenis maken

Karel 5, een evenementenlocatie in Utrecht om u tegen te zeggen, is gehuisvest in een van de meest iconische historische gebouwen van de stad. In de 13 eeuwenoude zalen en de verschillende binnentuinen kun je terecht met tot 150 personen. Of je in dit historische kader nu een intiem diner of een zakelijk congres organiseert, dankzij de geïnspireerde oplossingen van Karel 5 Events maakt je event gegarandeerd geschiedenis. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: de vergaderarrangementen zijn zeer betaalbaar. Goed om te weten: de zalen mogen dan wel eeuwenoud zijn, de audiovisuele faciliteiten zijn dat allerminst.

Bistronomische en gastronomische genoegens

Bij Karel 5 vul je het culinaire gedeelte van je event – afhankelijk van je voorkeur en je budget – bistronomisch of gastronomisch in. Kies je voor gastronomisch, dan kies je voor elegant dineren met exclusieve wijnen in Restaurant Karel 5. In de unieke open kloosterkeuken van Bistro Karel 5 geniet je dan weer van een 'casual classic'-sfeer met een moderne twist.

Moderne gastvrijheid in een historische setting

Van middeleeuws klooster tot militair hospitaal tot vijfsterrenhotel: Grand Hotel Karel V heeft er een lange en rijke geschiedenis op zitten. Vandaag herbergt het monumentale gebouw uit de 14de eeuw 121 exclusieve kamers en suites en is het uitgerust met moderne faciliteiten zoals digitale tv en een wellnesscentrum. Parkeerruimte is er in overvloed en het Centraal Station en het stadscentrum liggen op wandelafstand. Kortom, een evenementenlocatie waar authenticiteit en hedendaagse noden perfect op elkaar zijn afgestemd.

Bij Karel 5 vul je het culinaire gedeelte van je event bistronomisch of gastronomisch in.

Delen

Direct contact

Karel 5 Events

Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
+31 30 233 75 55
info@karelv.nl
www.karel5.nl