Kapellerput: inspiratie putten uit de natuur | C/A Planner

Kapellerput

Inspiratie putten uit de natuur

Kapellerput is een zelfstandig en bijzonder hotel met 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, 20 conferentieruimtes, restaurant, hotelbar en diverse terrassen.

Het conferentiecentrum is prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed, grenzend aan natuurpark de Strabrechtse Heide, dichtbij Eindhoven. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek.

Kapellerput staat voor innovatie, hoge kwaliteit, rust, ruimte, design, natuur, kleurrijke kunst, ontspannen sfeer, persoonlijke service en aandacht. Het eigentijdse food and beverage-product wordt gekenmerkt door een combinatie van vakmanschap, innovatie, regionale producten en een eigenzinnige twist met een hoog service- en kwaliteitsniveau. Vanzelfsprekend is er snelle wifi en parkeergelegenheid.

Inspirerende omgeving

Iedere ruimte in Kapellerput is met oog voor detail ingericht. Anders dan anders en met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema's. Werkruimtes in alle soorten en maten. Interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Zowel binnen als buiten op de terrassen is er volop ruimte voor werk en ontspanning.

Unieke concepten

Verrassende plekken die iets toevoegen en waaruit je inspiratie put. Samen broeden op nieuwe ideeën. Je wordt uitgedaagd net dat stapje verder te gaan. Zo kun je werken in de KABAN, een exclusieve boomhut op zes meter hoogte midden in het bos. #DeVernieuwing biedt een innovatieve werkruimte voor creatieve processen. In HET HUIS VAN werk je in een huiselijke omgeving bestaande uit een in retrostijl ingerichte woonkamer en werkkeuken. Buiten kun je werken in een van de pop-up buitenzalen of kiezen voor een presentatie of kick-off in het buitentheater.

MeetingDesign en MeetingGeluk(t)

Een goede voorbereiding is vanzelfsprekend , zo weet men wat je nodig hebt. Je wordt nauw bij de voorbereidingen betrokken. Het MeetingDesignteam geeft de bijeenkomst samen met jou vorm, gericht op hoe jij wilt werken, op wat jij wilt bereiken. Met als doel een geslaagde bijeenkomst. Dat heet: MeetingGeluk(t).

Kapellerput is de ideale locatie voor een brainstormmeeting.

Delen

Direct contact

Kapellerput

Somerenseweg 100
5591 TN Heeze | Eindhoven
Nederland

+31 40 2241922
meetingdesign@kapellerput.nl
kapellerput.nl