Kadee Gifts | C/A Planner

Kadee Gifts

100 % Belgische cadeaus voor je klanten of relaties

Ben je op zoek naar een uniek, 100 % Belgisch geschenk om je werknemers of zakenrelaties te verwennen? Kadee Gifts tilt je corporate gifting naar een hoger niveau.

B2b-relatiegeschenken, al dan niet met personalisatiemogelijkheden

Op zoek naar een cadeau met net dat ietsje meer cachet voor je medewerkers, klanten of relaties? Neem dan een kijkje in de b2b-catalogus van Kadee Gifts. Van de collectie Prêt-à-donner tot Full Couture met meerdere personalisatiemogelijkheden: het wowgevoel bij de blijde ontvanger staat voorop.

In de box kan een handgemaakt cappuccinokopje van IB Keramiek prijken, of een verrukkelijke chocoladestick van Ooja, een potje Brusselse stadshoning van Amielo of een zakje honderd procent natuurlijke thee van Wolv. Of zoveel meer, als het maar 100 % Belgische kwaliteit is: ontdek het op de website.

B2c-relatiegeschenken met een belevenis

Er is ook een b2c-gamma, eveneens met 100 % Belgische producten, maar dan aangevuld met een bijpassende ervaring bij een van hun zorgvuldig geselecteerde partners: denk daarbij aan een heerlijke brunch, een gastronomisch diner of een zalige wellnessdag.

Levering in heel België via BPost of levering in bulk op een bedrijfsadres door hun eigen diensten.

In een giftbox van Kadee Gifts vind je kwaliteitsvolle lokale producten die altijd perfect samen passen.

Delen


Meer inspirerende tips

Ben je op zoek naar dat speciale eindejaarscadeau dat je relaties zal verrassen met een persoonlijke noot?

lees meer

Kadee Gifts heeft speciaal voor eindejaar een nieuwe cadeaubox gelanceerd in samenwerking met Kinepolis: Movie & Chill. Ze blijven daarmee trouw aan hun 100 % Belgische insteek. Kijk maar wat er in de giftbox steekt.

lees meer

Direct contact

Kadee Gifts

Stéphanie Desmet
+32 485 07 65 36
hello@kadeegifts.be
www.kadeegifts.be