Je event in een monument | C/A Planner

Felix Pakhuis / Bourla Schouwburg

Je event in een monument

Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg zijn twee historische locaties in Antwerpen die omgetoverd werden tot socio-culturele hotspots.

Felix Pakhuis

Geluk, gezelligheid en gastronomie vormen de drie basisingrediënten van het Felix Pakhuis, een authentiek pakhuis met uitzicht op het hippe Eilandje. Felix Pakhuis is de perfecte evenementlocatie als het eens wat anders mag zijn. Met de imposante Lichtstraat met glazen koepel, het authentieke Salon met statige witte zuilen en de charmante Markt heb je tal van opties voor je evenement. Vanaf 29 mei ben je met je gasten ook welkom in de zomerbar Feliz.

Bourla Schouwburg

Bourla Schouwburg, in het hartje van Antwerpen, is een prachtig authentiek gebouw dat je evenement onmiddellijk een warme, majestueuze uitstraling zal geven. Laat je inspireren door het nostalgische rode interieur, de imposante zuilen en de statige klassieke trappen. Met de Grote Zaal, de Foyer en Bar Pierre geeft Bourla Schouwburg je tal van verschillende mogelijkheden om je evenement net dat tikkeltje meer te geven.

Professioneel team

Het event team van Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg staat ten allen tijde voor je klaar om je evenement samen met jou van a tot z uit te werken.

Catering op maat

Beide locaties beschikken over een eigen cateringteam, waardoor er steeds een voorstel op maat uitgewerkt wordt. Er wordt uitsluitend met lokale seizoenproducten gewerkt, wat zorgt voor een unieke, duurzame en culinaire ervaring.

Beide locaties beschikken over een eigen cateringteam, en werken uitsluitend met lokale seizoenproducten.

Delen

Direct contact

Felix Pakhuis / Bourla Schouwburg

Bourla Schouwburg
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen
events@bourlaschouwburg.nu
www.bourlaschouwburg.nu

Felix Pakhuis
Godefriduskaai 30
2000 Antwerpen
events@felixpakhuis.nu
www.felixpakhuis.nu