Les Jardins de la Molignée | C/A Planner

Les Jardins de la Molignée

Vier sterren aan de rand van de Ardennen

Hotel Les Jardins de la Molignée is een elegant viersterrenverblijf in een pittoreske, idyllische omgeving tussen Namen en Dinant, aan de voordeur van de Ardennen.

Dankzij zijn ligging vlak bij de Maas en het charmante centrum van Anhée heeft het hotel het geluk te kunnen genieten van een ongeëvenaarde rust en de schoonheid van de adembenemende natuur.

Luxueuze uitrusting

Het hotel beschikt over uitstekende installaties, waaronder gratis wifi, een sauna, een jacuzzi en een binnenzwembad met panoramisch uitzicht op de tuin. De gepersonaliseerde diensten en de luxueuze uitrusting maken van je bezoek een onvergetelijke beleving. Bij mooi weer kun je genieten van je favoriete drankje op het gezellige terras op de binnenkoer.

Professionele of privé-evenementen

De polyvalente zalen van 200 m² met een capaciteit van 120 personen zijn uitgerust met de nodige technologie (wifi, projector, multimedia) om je professionele of privé-evenement te organiseren. Het unieke groene kader van de zalen die grenzen aan de tuin is geschikt voor de organisatie van professionele evenementen zoals seminaries, teambuildings, conferenties, vergaderingen, presentaties enzoverder.

Abdij van Maredsous

Na je meeting kun je de railbike nemen richting abdij van Maredsous voor een rondleiding en een degustatie van hun bieren.

De gepersonaliseerde diensten en de luxueuze uitrusting maken van je bezoek een onvergetelijke beleving.

Delen

Direct contact

Les Jardins de la Molignée

Rue de la Molignée, 1
5537 Anhée
082 61 33 75

reception@jardins.molignee.com
https://jardins.molignee.com

Facebook
Instagram