Italiaanse sfeer, van hapjescatering tot cocktailworkshops | C/A Planner

Aperitivo Italiano

Italiaanse sfeer, van hapjescatering tot cocktailworkshops

Hebt u geen zin in traditionele schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor uw receptie, dan is aperitieven op zijn Italiaans wellicht uw ding!

Hebt u geen zin in traditionele schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor uw receptie, dan is aperitieven op zijn Italiaans wellicht uw ding! Laat uw gasten en zakenpartners meegenieten van de flavours en sfeer die zo typisch zijn voor het mediterrane aperitief. Aperitivo Italiano staat voor de fijnste, typisch Italiaanse 'antipasti', geserveerd bij overheerlijke aperitiefdrankjes, Italiaanse wijnen en een alcoholvrij alternatief. Maar u kunt ook zelf actief aan de slag in groep!

Socializen, netwerken en aperitieven


Kortom, de ideale mix om in ontspannen sfeer te socializen, netwerken en te aperitieven. Aperitivo Italiano kan als nieuwjaarsdrink, afterworkdrink, opendeurdag, receptie of als standborrel. Dat wordt duur denkt u dan? Helemaal niet ! Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget in België. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles . De tarieven voor antipasti, bartending, drankjes en kilometers lijsten we duidelijk op.
Geen onverwachte kosten dus!

FORMULES


Gusto ItalianoEen twee uur durend Italiaans concept met originele aperitief drankjes, Prosecco, wijnen en een alcohol vrij alternatief. Een mix van antipasti en Italiaanse charcuterie.

Zijn in de prijs inbegrepen:

  • 2 antipasti-borden per tafel

 

  • 1 bartender en 1 persoon voor service

 

  • 8 staantafels met zwarte stretch nap

 

  • alle glazen, dranken en servies.Optioneel:

  • wrap broodjes, als alternatief voor de minisandwiches

 

  • antipastibuffet: als middaglunch en/of receptieformule


CocktailbarSinds 2007 zijn we actief met onze cocktailbar op verschillende events: opendeurdagen, recepties, beurzen, productvoorstellingen, ... Naast het klassieke assortiment van cocktails serveren we ook onze eigen Award Winning creaties en hebben we een VIP assortiment alcohol vrije cocktails. Net als de 'drinkers' verdienen deze gasten die geen alcohol drinken ook eens een echte vip-behandeling.

We bieden dan ook in het alcoholvrije gamma enkel top-producten aan !

In de prijs inbegrepen:

  • 100 cocktails

 

  • 1 neon barelement

 

  • alle bartender uren

 

  • transport


The Cocktail Competition WorkshopDe perfecte teambuilding! Met onze unieke 3-in-1 formule is succes gegarandeerd: Socializen / netwerken terwijl je ontspannen geniet van een overheerlijk aperitief ! In deze workshop leer je de perfecte Mojito maken, gaan we opzoek naar de Company cocktail en sluiten we af met de ludieke Mojito ronde. Het winnende team wordt met een coole attentie beloond. Kortom, een unieke manier om banden te smeden of relaties te versterken.

De ingrediënten van The Cocktail Competition workshop zijn actie en fun! Let's shake!


Delen

Direct contact

Aperitivo Italiano

Voor meer informatie en prijzen:

Aperitivo Italiano
Contact: Peter Grunewald
T: +32 499 212 214
E: info@aperitivoitaliano.be
W: www.aperitivoitaliano.be