Italia Incentives | C/A Planner

Italia Incentives

Maak indruk met het trio slow food, truffels en Barolo-Barbaresco

Italia Incentives is creatief, bezeten door de fantastische mogelijkheden die Italië biedt en ze concentreren zich op de details.

Italia Incentives laat je Italië ontdekken via de highlights die elk van de 20 regio's zo uniek maken: gastronomie, wijn, sportwagens, cultureel erfgoed, sportieve uitdagingen, enzoverder. Ze zijn creatief, bezeten door de fantastische mogelijkheden die Italië biedt en concentreren zich op de details. Zo vervullen ze hun dagelijkse missie: hun gasten het onverwachte bieden. Dit seizoen richten ze de schijnwerpers op de regio Piemonte, nauwelijks drie kwartier rijden van de luchthaven van Turijn.

Vespa's, Ferrari' s en Michelinsterren

Geniet van de 'poesia della terra' met een Barolo- en Barbarescoproeverij in de wijnkelders van de historische wijnbouwers en ontdek de wijnen van Angelo Gaja, 'Godfather of Italian Wines'. Maak een trekking door de wijngaarden, ga op pad met de truffeljager en zijn hond en waag zelf je kans na een korte training. Tijdens een rit met een Vespa of een Fiat 500 vergapen je gasten zich aan een adembenemend panorama en kunnen ze proeven van de lokale slowfoodproducten. Of geef je de voorkeur aan een oldtimer of een Ferrari? Een gastronomisch diner in een middeleeuws kasteel – met Michelinster – vormt zonder enige twijfel een hoogtepunt van je verblijf.

Charmante, historische vier- of vijfsterrenresorts met volledige meetingfaciliteiten, in de unieke setting van een klein middeleeuws dorp of op de top van een wijngaard: Piemonte is overweldigend.

Cultuur

Wil je een cultureel programma inlassen? Dan is Turijn het ideale vertrekpunt voor uw schattenjacht of voor een bezoek aan Venaria Reale, Eataly, het Museo Auto, de Mole Antonelliana, enzoverder.

Naast Piemonte beschikt Italia Incentives over een uitgebreid aanbod in alle andere regio's.

Italia Incentives laat je Italië ontdekken via de highlights die elk van de 20 regio's zo uniek maken.

Delen

Direct contact

Italia Incentives

Karina Imschoot
Special Interest Groups
& Mice Project Manager
info@italia-incentives.com
www.italia-incentives.com