CICG | C/A Planner

International Conference Centre Geneva (CICG)

Idyllische congresbestemming, internationale stad op mensenmaat

Culturen vermengen zich in het hart van Europa als nergens anders. Genève is een van de kleinere grote steden, een hoofdstad van de vrede die gasten van over de hele wereld verwelkomt.

Het International Conference Centre Geneva (CICG) is ideaal gelegen, dicht bij de Place des Nations, op een paar minuten van de internationale luchthaven, belangrijke wegennetwerken, het treinstation en internationale organisaties. Het ligt in de nabijheid van het Meer van Genève en de historische oude binnenstad. De vele hotels in de buurt van het CICG bieden je gasten en medewerkers eersteklas gastvrijheid.

Laatste upgrades aan het CICG

Het CICG heeft pas alle belangrijkste functieruimtes gemoderniseerd en heeft nu een volledig nieuw simultaanvertaalsysteem met individuele microfoons, hoofdtelefoons en geïntegreerde digitale schermen voor alle aanwezigen. Ook alle beamers zijn vernieuwd, wat projecties met hoogwaardige laser mogelijk maakt, en er is een ledwand van 60 m² geïntegreerdin een van de voornaamste zalen. Momenteel is dit het grootste ledscherm van Zwitserland.

Meer dan 4.000 m² multifunctionele ruimte

Het CICG is gebouwd om alle soorten internationale conferenties te ontvangen, volgens de behoeften van elke klant. De faciliteiten omvatten een groot aantal multifunctionele, flexibele ruimtes, die kunnen worden aangepast voor exposities en cateringarrangementen, plus nog vergaderzalen en kantoren. Digitale schermen aan de ingang van elke zaal, oriëntatiekolommen en schermen dragen ook bij tot de technische upgrade van de ruimtes.

Toekomstige projecten: een totale renovatie en een nieuwe look voor het hele interieur. Hiervoor werd een architectuurwedstrijd uitgeschreven en de werken zullen starten in december 2020, waarna alles klaar moet zijn tegen april 2021. 

Flexibiliteit

22 conferentieruimtes bieden plaats aan 20 tot 2.200 personen. De multifunctionele infrastructuur van het CICG staat garant voor ideale oplossingen en combinaties. De vier belangrijkste conferentieruimtes kunnen worden opgedeeld of gecombineerd en ook de talrijke kleinere vergaderruimtes en individuele kantoren kunnen worden afgestemd op je projecten.

State-of-the-art-technologie

Een van de grootste troeven van het CICG is het aanbod van hoogwaardige technische diensten die beschikbaar zijn voor de klanten. Er worden regelmatig investeringen gedaan om aan de immer toenemende technologische eisen te voldoen. Een greep uit wat het CICG te bieden heeft:
  • gratis toegang tot betrouwbare wifi
  • moderne audiovisuele installaties
  • talrijke faciliteiten voor simultaanvertaling
  • partners die aan de top staan in hun vakgebied

Eco-verantwoordelijkheid

De afgelopen 10 jaar hebben de mensen van het CICG zich dagelijks geëngageerd om de natuur en de duurzaamheid te respecteren. Ze hebben hun eco-bewustzijn en hun investeringen verhoogd met behulp van klanten die in dat domein werkzaam zijn (onder andere OMM en UNEP). Ze hebben daartoe ...
 
... hun waterfonteintjes verbonden met het waternetwerk van Genève;
... hun koel- en airconditioningsystemen verbeterd;
... spaarlampen die weinig verbruiken geïnstalleerd;
... hun klanten aangemoedigd om afval te sorteren;
... eco-bewustwordingsprogramma's voor het personeel georganiseerd.

22 conferentieruimtes bieden plaats aan 20 tot 2.200 personen.

Delen

Direct contact

International Conference Centre Geneva (CICG)

info@cicg.ch
www.cicg.ch

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings