Intercontinental Group / Holiday Inn | C/A Planner

Intercontinental Group / Holiday Inn

Twee hotels, twee stijlen, dezelfde gastvrijheid

Bij ieder evenement dat er wordt georganiseerd, staat een team van professionele medewerkers van begin tot eind ter beschikking met hun expertise en luisterend oor.

Holiday Inn Nice is prachtig gelegen in een residentiële wijk in het hart van Nice. Het hotel met 131 comfortabele, ruime kamers is de uitgelezen locatie voor allerhande evenementen. Meetings vinden er plaats in een plenaire ruimte van 110 m² of een moduleerbare zaal van 80 m². Op het tuinterras kun je van een koffiepauze, diner of lunch genieten. Het hotel is vlot bereikbaar via de Promenade des Anglais en de expresweg.

Holiday Inn Nice - Port St. Laurent geniet van een idyllische en tegelijk strategische ligging aan de Middellandse Zee. Het heeft 124 ruime, zonverlichte kamers met terras en 700 m² aan vergaderruimtes, waaronder een congreszaal van 250 m² die uitgeeft op het strand, met een luxueus terras voor recepties. Er wordt een gratis pendeldienst ingelegd tussen het hotel en de internationale luchthaven (heen en terug).

Alle vergaderruimtes van beide etablissementen beschikken over natuurlijk daglicht, gratis wifi, audiovisueel materiaal en airconditioning. Bij ieder evenement dat er wordt georganiseerd, staat een team van professionele medewerkers van begin tot eind ter beschikking met hun expertise en luisterend oor.

In de twee mediterrane restaurants toveren de creatieve chefs de meest verfijnde gerechten op tafel. Ze staan garant voor een hartelijke ontvangst, onberispelijke service en heerlijke schotels. Recepties en banketten worden met veel zorg volgens de wensen van de klant uitgewerkt.

Speciale aanbieding tot eind april 2014


Van januari tot eind april 2014 geldt een speciaal aanbod van € 95 basisprijs voor een standaard eenpersoonskamer en een congresdag vanaf € 55, inclusief gebruik van de plenaire zaal, twee koffiepauzes en een driegangenlunch met drank inbegrepen. Reservatienummer: MP 2014.

Delen

Direct contact

Intercontinental Group / Holiday Inn

Intercontinental Group / Holiday Inn

Audrey Hernandez
T: +33 (0)4 97 03 22 12
E: salesgroup@holinice.com

Aline Gaillard
T: +33 (0)4 93 14 80 02
E: sales1.resort@holinice.com

W: www.holinice.com