Inspirerende meetings met zicht op een adembenemend landschap | C/A Planner

Engadin St. Moritz Tourism Organisation

Inspirerende meetings met zicht op een adembenemend landschap

Voor zakelijke meetings biedt de ‘Haute Engadine’, een vallei met hoogtes tot 1800 m, zowel een gepaste infrastructuur als een unieke sfeer. De besneeuwde bergen die schitteren in de zon trekken onmiddellijk je aandacht.

Voor zakelijke meetings biedt de 'Haute Engadine', een vallei met hoogtes tot 1800 m, zowel een gepaste infrastructuur als een unieke sfeer. Het is je vergeven, maar als je de uitgestrektheid van de vallei aanschouwt, durven de gedachten al eens weg te dwalen van de meeting. Je popelt eerder meteen van ongeduld om het prachtige landschap te ontdekken. De besneeuwde bergen die schitteren in de zon trekken onmiddellijk je aandacht. Het natuurspektakel nodigt dus veeleer uit om je ski's aan te trekken dan om je das te knopen.

Muottas Muragl – een berg vol verrassingen


Je bereikt het superieure skioord met een charmante kabelspoorbaan, de oudste spoorweg van Engadin. Op 2456 meter hoogte zorgt het fantastische uitzicht op het merenlandschap voor een onvergetelijke indruk. Het 'Romantik Hotel Muottas Muragl' is het eerste EnergiePlushotel in de Alpen. Trek je sneeuwlaarzen aan en geniet van de prachtige filosofenwandeling. Ideaal om alles op een rijtje te zetten terwijl je volledig tot rust komt.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Engadin St. Moritz Tourism Organisation

Voor alle bijkomstige informatie betreffende je volgende vergadering, incentive of evenement, twijfel niet om ons te contacteren:

Engadin St. Moritz Tourism Organisation
Convention Services
T: +41 81 830 08 13
E: meetings@estm.ch
W: www.engadin.stmoritz.ch/meetings