Innovatie tijdens hightech events | C/A Planner

Newtonstrand

Innovatie tijdens hightech events

Maak kennis met Newtonstrand tijdens de Europese Meetings Innovator Summit 2012. Naast Parijs en het Verenigd Koninkrijk strijkt deze top dit jaar op woensdag 5 september ook in Brussel neer.

Maak kennis met Newtonstrand tijdens de Europese Meetings Innovator Summit 2012. Naast Parijs en het Verenigd Koninkrijk strijkt deze niet te missen top dit jaar op woensdag 5 september ook in Brussel neer. Werkelijk een uitgelezen kans voor meetingplanners om voeling te houden met de allernieuwste ontwikkelingen en trends. De meeting- en eventsector is immers voortdurend in beweging en planners moeten vandaag anticiperen op de verwachtingen van jongere deelnemers en organisatoren.

Meer interactie


Deelnemers willen vandaag meer interactie en meer inspraak: ze willen zich nauwer betrokken voelen voor, tijdens en na het event! Tijdens de top zal Newtonstrand enkele interactieve hoogstandjes voorstellen, onder meer interactieve e-Posters en de Chance2Speak Corner, waar genodigden hun zegje kunnen doen over een bepaald thema of onderwerp!
Hoofdsponsor Newtonstrand is daarnaast actief betrokken bij het educatieve gedeelte, met seminars die steunen op het boek van Newtonstrands CEO en stichter, Shuli Golovinski. Het boek heet "Event 3.0: How Generation Y & Z are re-shaping the events industry".

"De toekomst van de eventsector begint vandaag. Generaties Y en Z, de leiders van morgen, wonen de komende tien tot twintig jaar niet alleen onze meetings en conferenties bij, maar zullen ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het hertekenen van onze sector. Als pioniers moeten we hen daartoe de nodige middelen aanreiken, d.w.z. de allerbeste, meest vernieuwende technieken en eventbestemmingen. Om vervolgens toe te kijken hoe ze hun eigen magie laten werken."

Meetings Innovator Cto Forum (technologieforum)


In de aanloop naar de top in Brussel wordt op dinsdagavond 4 september een Meetings Innovator CTO Forum (technologieforum) gehouden. Kent u een technologiepartner die gespecialiseerd is in seminars en events? Bezorg hem deze informatie, die hem vast en zeker zal interesseren!

OVER NEWTONSTRAND


Newtonstrand is een toonaangevende technologische dienstverlener die professionals uit de meeting- en eventsector wereldwijd ondersteunt met hoogwaardige, vernieuwende technologische oplossingen en een onberispelijke dienstverlening. Dankzij de ontwikkeling van uiterst betrouwbare en productieve technieken wil de onderneming indrukwekkende events neerzetten die een nieuw, duurzaam medium zijn met een optimaal rendement. Newtonstrand heeft zijn hoofdkwartier in Londen en biedt een twintigtal innoverende producten aan via antennes in de VS, Brazilië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Israël, Azië en Australië. Newtonstrand brengt onder meer de volgende producten op de markt: Chance2Ask, e-Posters, Chance2Speak, E-Event, LiVESTUDiO, Chance2Vote en Chance2Meet

Delen

Direct contact

Newtonstrand

Meer informatie over de Meetings Innovator Summit in Brussel en hoe u kunt deelnemen vindt u op www.newtonstrand.com, of stuur een e-mail naar info@newstonstrand.com