Indommelen in een luxehotel aan de Dommelrivier | C/A Planner

De Ruwenberg

Indommelen in een luxehotel aan de Dommelrivier

Zoekt u een schitterende locatie voor uw bijeenkomst in de vorm van een training, meeting, opleiding, vergadering, zakelijke borrel of diner met alle faciliteiten onder één dak?

Zoekt u een schitterende locatie voor uw bijeenkomst in de vorm van een training, meeting, opleiding, vergadering, zakelijke borrel of diner met alle faciliteiten onder één dak? De Ruwenberg bestaat uit een 14de eeuws kasteel met 4 moderne vleugels en is gelegen in een rustige omgeving aan de rivier De Dommel tegen de prachtige stad 's-Hertogenbosch in Sint-Michielsgestel.

We bieden 197 luxe hotelkamers en 40 conferentiezalen waaronder 2 boardrooms in het kasteel. Alle zalen zijn verdeeld over 4 vleugels en het kasteel, waarbij exclusief gebruik per vleugel mogelijk is. De locatie is ideaal voor gezelschappen van 2 tot 300 personen en voorzien van moderne apparatuur waaronder Barco beamers, touchscreen monitoren en naast het kosteloos gebruik van ons internet, de mogelijkheid tot private WiFi network. Voor het gebruik van computers en printer zijn er voorzieningen in ons Business Center.

En na de meeting: schapen drijven of tai-chi?


Met de vele sportfaciliteiten die wij bieden voor onze gasten, onderscheiden wij ons van anderen. Geniet in uw vrije uurtjes van onze wellness met zwembad en sauna's, fitness, tennis- en squashbanen, volleybalveld, WII en Driving Range. Ons landgoed van 14 ha. biedt ook de mogelijkheid voor diverse outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld het unieke schapendrijven, segway rijden, bootcamp, schermen, percussie, spinning, tai-chi en boottochtjes op de rivier De Dommel.

Voor uw culinaire genot kunt u terecht in ons restaurant. Voor ontbijt en lunch maken onze gasten gebruik van een uitgebreid buffet, het drie gangen diner wordt uitgeserveerd waarbij een keuze gemaakt kan worden aan tafel tussen vlees/vis/vegetarisch. Na afloop is het goed vertoeven in onze gezellige bar voor een drankje. Met een groot terras is het bij mooi weer ook genieten van de natuur met uitkijk op de rivier De Dommel.
Ons kosteloze parkeerplaats biedt mogelijkheid voor 250 auto's.

Delen

Direct contact

De Ruwenberg

Voor meer informatie over De Ruwenberg:
T: +31 (0)73 55 888 88
E: sales@ruwenberg.nl
W: www.ruwenberg.nl