INDIGO DMC Group S.L. | C/A Planner

INDIGO DMC Group S.L.

Innovatieve marktleider in Spanje

INDIGO DMC Group is een touroperator (Destination Management Company) die gespecialiseerd is in de organisatie van pakketreizen, evenementen en incentives in verschillende landen.

INDIGO DMC Group is een touroperator (Destination Management Company) die gespecialiseerd is in de organisatie van pakketreizen, evenementen en incentives in Spanje, Andorra, Portugal, Marokko en verschillende landen in Zuid-Amerika.

De hoogkwalitatieve groepsreizen, themareizen, incentives, congressen en evenementen worden afgestemd op de behoeften van de klant. Veel van deze reizen zijn exclusieve programma's die op deze manier alleen maar door INDIGO DMC Group worden aangeboden en zijn gebaseerd op wetenschap, geschiedenis, filosofie, literatuur, kunst en religie.

Ervaring sinds 1987


Het succes van tevreden klanten en partners is gebaseerd op onze ervaring sinds 1987 met een indrukwekkend palmares van hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening.
INDIGO DMC Group is een innovatieve marktleider op het gebied van meetings, incentives, congressen en evenementen, die door de staat erkend is als OPC (Organizador Profesional de Congresos) met licentienummer MA/00022 bij de Junta de Andalucía.

Bijzondere programma's


Ons ervaren en gemotiveerd meertalig team kan de meest bijzondere programma's organiseren. Met onze uitgebreide kennis van de sociaal en ecologisch duurzame locaties, helpt INDIGO DMC Group bij het kiezen van de locatie, bekommert het zich om alle details en levert het alle noodzakelijke informatie voor de deelnemers. Ons team regelt hotelreserveringen, luchthaventransfers, entertainment en bezichtingingstours, teambuilding activiteiten, sociale evenementen en vaktechnische bezoeken.

>> Download hier onze bedrijfspresentatie

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

INDIGO DMC Group S.L.

INDIGO DMC Group S.L.
Avenida Estrella del Mar 14
Nueva Torrequebrada
E-29630 Benalmadena (Malaga)
Spain

T: +(34) 952 – 449094
T: +(34) 952 – 961461
F: +(34) 952 – 449734

E: info@indigo-dmc.com
W: www.indigo-dmc.com