Vergaderen op Réunion | C/A Planner

Île de La Réunion Tourisme

De naam zegt het al: vergader op Réunion

Hoe kun je je volgende congres onvergetelijk maken? Je medewerkers laten wegdromen en tegelijk motiveren? Je beste klanten een verrassing van formaat aanbieden? Door hen mee te nemen naar de origineelste bestemming ooit: het eiland Réunion.

Dit Frankrijk van de Indische Oceaan vermengt een pittige exotische sfeer met kwaliteit naar Europese normen. Op een oppervlakte van slechts 2.500 km² komen drie continenten samen: een wereld samengevat op een eiland. De ideale plaats om je koffer uit te pakken.

Organiseer originele activiteiten (lavatunnels, helikoptervluchten) op uitzonderlijke plekken, zoals de pitons, cirques en rempants (hoge vulkanen, keteldalen en kloven), door Unesco als werelderfgoed geklasseerd, en bereik je vooropgestelde doeleinden in een onvergetelijke sfeer.

10 redenen om voor Réunion te kiezen

  • 1. Alle faciliteiten van een Europees land: vereenvoudigde douaneformaliteiten, gegarandeerde gezondheidszorg, moderne telecommunicatiemiddelen, de euro als munteenheid.
  • 2. Een internationale luchthaven met dagelijks, regelmatig en rechtstreeks verkeer. De meeste vluchten vertrekken 's avonds en komen 's anderendaags toe, zodat geen enkele dag verloren gaat.
  • 3. Het minieme tijdsverschil: slechts 2 of 3 uur met België en Frankrijk (naargelang het seizoen). Hierdoor verloopt het contact met Europa altijd vlot en passen reizigers zich vlug aan de plaatselijke tijd aan.
  • 4. Het eiland is een Frans overzees departement, wat voor de reizigers een garantie voor een veilige oversteek betekent.
  • 5. Toeristische accomodaties van topkwaliteit, volgens Europese normen.
  • 6. Een gevarieerd hotelaanbod: 55 sterrenhotels volgens het Franse classificatiesysteem, waarvan 1 van 5 sterren en 6 van 4 sterren. Daarnaast talrijke landhuishotelletjes voorzien van alle faciliteiten voor zaken en ontspanning. Je vindt er ook gites, pensions en bed-and-breakfast gelegenheden.
  • 7. Beurshallen, perfect uitgeruste conferentiezalen en vergaderruimtes, in alle afmetingen en vaak gelegen op ongewone, exotische of prestigieuze locaties.
  • 8. Uitzonderlijke natuurparken die behoren tot het Unesco Werelderfgoed. 40 % van het grondgebied van het eiland hoort toe aan het Nationaal Park, dat een biodiversiteit herbergt die enig is in de wereld.
  • 9. Originele recreatieve activiteiten die een gevoel van ontheemding en ongekende sensaties oproepen: een safari tussen de dolfijnen en walvissen, een avontuurlijke tocht in de tropische natuur, ontdekking van de vulkaan, ...
  • 10. Een rijke en unieke creoolse identiteit, ontstaan uit een smeltkroes van culturen. Een boeiende en voorbeeldige multicultuur die de bezoekers zal inspireren en verrijken. Een symfonie van kleuren, smaken, muziek en de alomtegenwoordige geur van specerijen. Een bruisende samenleving met eigen tradities, feesten en evenementen.

Op een oppervlakte van slechts 2.500 km² komen drie continenten samen.

Delen

Direct contact

Île de La Réunion Tourisme

contact@reunion.fr
www.reunion.fr