CP | iChallenge | C/A Planner

iChallenge

Teambuilding: citygame op maat van jouw bedrijf

Je zoekt een teambuildingactiviteit: origineel, verrassend en net dat tikkeltje anders.

Location based citygames

Gespecialiseerd in de organisatie en ontwikkeling van interactieve stadsspelen, biedt iChallenge zowel voor kleine als grote groepen, op de locatie die je wilt, voor elk budget een citygame dat je groep weet te bekoren.

Location based citygames zijn digitale stadsspelen waarbij je positie in de stad en de acties die je daar onderneemt van cruciaal belang zijn. iChallenge zorgt voor al het spelmateriaal en de ontwikkeling van a tot z van je unieke spelconcept.

Operation Freddy

Onder de formule Team Me Up maakt iChallenge samen met jou een volledig stadsspel op maat. Houdt je team van een ontspannende activiteit met ruimte voor grappen en grollen? Dan is Operation Freddy de teambuildingsactiviteit die je zoekt. Elk team gaat op stap langs de mooiste plekken van de stad waar Freddy je interessante vragen en ludieke doe-opdrachten voorschotelt. Verdien de hoogste score en steel punten van de andere teams.

Wil je graag testen of de waarden en normen van het bedrijf wel degelijk gekend zijn of integreer je graag leuke wist-je-datjes over het team? Dan kan het spel deels gepersonaliseerd of geheel op maat van je bedrijf opgemaakt worden, waardoor ook inhoudelijk een unieke ervaring gecreëerd zal worden.

The Target

Heb je er altijd al van gedroomd om de baas eens – virtueel – neer te knallen, miljoenen te stelen of gangsters op te jagen? Dan is The Target hét actieve achtervolgingsspel voor je teambuilding. De gangster probeert om 1 miljoen te verzamelen door aanslagen te plegen in de stad. De politie moet hem uitschakelen voor dat doel is bereikt.

Wie liever ook de hersenpan wat traint, kan het mysterieuze Escape Game of het uitdagende Codecrackers spelen. Presteer je beter onder tijdsdruk? Dan zit je met deze spelen zeker goed.

Heb je er altijd al van gedroomd om de baas eens – virtueel – neer te knallen?

Delen