Ibis Styles Zeebrugge | C/A Planner

Ibis Styles Zeebrugge

Een havenhotel met een concept waarin de gast centraal staat

Een week voor zaken in het buitenland verblijven en je toch thuis voelen? Het lijkt een paradox, maar het is perfect mogelijk. Dat ervaren ook de gasten van Ibis Styles Zeebrugge. Het nog vrij jonge hotel werd in 2017 uitgebreid.

Een eigen creatief verhaal

Zodra Ibis Styles Zeebrugge in 2012 de deuren opende, kon het hotel op een prima bezetting rekenen. Ze doen er dan ook alles aan om maximaal in te spelen op de wensen van hun gasten. Daarbij is het een pluspunt dat ze als Styleshotel een eigen creatief verhaal konden uitbouwen, waarbij de link met de haven centraal staat. Dat blijkt uit de inrichting van de kamers, maar ze hebben nog meer ijzers in het vuur.

Ruime kamers en vergaderzalen

Het hotel is heel flexibel en polyvalent. Zo kunnen mensen die overdag slapen ook op eerder ongebruikelijke uren het ontbijtbuffet nuttigen of een snack eten. Begin dit jaar werd het aantal kamers opgetrokken van 60 naar 79 en evolueerden ze van 2 naar 7 vergaderzalen, om in te spelen op de grote vraag naar seminaries. Alle kamers zijn trendy en sober ingericht. Voor zakenmensen die er langere tijd verblijven, wordt vaak een van de familiesuites afgehuurd. Deze ruime kamers beschikken onder meer over een eigen koelkast en microgolfoven. Ook deze gasten kunnen een duik nemen in het verwarmde zwembad en gebruikmaken van de wifiverbinding.

Teambuildings en incentives aan zee

De ligging van hotel, centraal in de driehoek Brugge-Knokke-Blankenberge, opent mogelijkheden voor een perfecte beleving. In samenwerking met evenementenbureaus organiseren ze ook teambuildings en incentives. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld een bezoek aan de visveiling of een rondvaart in de haven boeken. Ibis Styles Zeebrugge maakt pakketten van a tot z die aan de noden van elk bedrijf voldoen om enerzijds hun deelnemers een aangenaam verblijf te gunnen en anderzijds een productief seminarie te bewerkstelligen. De focus ligt op employee satisfaction.

Het hotel is heel flexibel en polyvalent voor meetings. Goed om te weten: de grootste vergaderzaal heeft een oppervlakte van 203 m².

Delen

Datum

08 September 2018

Direct contact

Ibis Styles Zeebrugge

Ann Bal
Kustlaan 99
8380 Zeebrugge
050 20 12 02
H8091-gm@accor.com
Ibis Styles Zeebrugge