Huur videoconferencing zaal in Merelbeke | C/A Planner

duvall

Huur videoconferencing zaal in Merelbeke

Buitenlandse klanten of partners echt ontmoeten is eindelijk mogelijk zonder tijdrovende en milieubelastende verplaatsingen en zonder investeringen in dure apparatuur.

Buitenlandse klanten of partners echt ontmoeten is eindelijk mogelijk zonder tijdrovende en milieubelastende verplaatsingen en zonder investeringen in dure apparatuur. In Merelbeke biedt de specialist in conferentie- en vergadertechnologie duvall voortaan ook videoconferencing aan in haar eigen lokalen.

Daardoor komen videoconferenties binnen het bereik van organisaties die slechts af en toe nood hebben aan vergaderen-op-afstand. Videoconferentie-technologie maakt het mogelijk dat mensen die zich op totaal verschillende plaatsen bevinden met elkaar kunnen vergaderen alsof ze rond dezelfde tafel zitten.

Ongeziene kwaliteit


De kwaliteit waarmee beeld en geluid tussen zeer ver uit elkaar gelegen locaties worden uitgewisseld, is bij duvall zo hoog, dat een meeting alle voordelen krijgt van een live ontmoeting. De deelnemers zien elkaars gelaatsuitdrukkingen, lichaamstaal en gebaren.
De manier waarop ze elkaars presentaties volgen, verschilt in niets van wat tijdens een fysieke bijeenkomst gebeurt.

Dankzij videoconferencing kunnen mensen elkaar beter begrijpen en krijgen ze het gevoel echt contact te hebben. Ook bedrijven die vanuit hun eigen lokalen een videoconferentie willen organiseren kunnen hiervoor altijd een beroep doen op duvall.

Vergaderingen tot 10 deelnemers

De duvall videoconferencing zaal biedt ruim plaats aan vergaderingen met een 10-tal deelnemers. Zij is uitgerust met een LifeSize videoconferencing systeem. De LifeSize codec garandeert een hoogkwalitatieve uitwisseling van beeld en geluid zonder enige merkbare vertraging waardoor je steeds een vloeiend beeld krijgt met lipsynchronisatie.
Het grote voordeel van het LifeSize systeem is zijn flexibiliteit:
• het is compatibel met andere videoconferencing systemen
• het laat toe om ook PowerPoints of andere PC-content in de videoconferentie te integreren.

De videoconferencing ruimte van duvall bevindt zich in het gebouw aan de Ambachtsweg in Merelbeke, vlakbij de R4 rond Gent en afrit16 van de E40 Brussel-Oostende. Het gebouw is vlot bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

duvall

Voor meer informatie en/of reserveringen:

Frank Uyttendaele
duvall bvba
Ambachtsweg 22
B-9820 MERELBEKE
T: +32 9 236 61 71
M: +32 475 64 44 74
E: info@duvall.be
W: www.duvall.be