Hubermont | C/A Planner

Hubermont

Hubermont, space for development

Stel je eigen programma samen op een privélocatie in het hart van de Ardennen.

Heb je ooit gedacht aan een hele privélocatie voor je bedrijf of evenement? Een eigen hotel, geen andere gasten, om met elkaar te kunnen connecteren in alle rust en gezelligheid. Een volledig ontworpen individueel programma, een persoonlijke service, je eigen personeel en een organisator die je in alles bijstaat en je ontlast, zodat je al je aandacht kunt besteden aan je gasten, meetings en programma.

Adembenemende omgeving

Dan stellen we je graag Hubermont voor: twee uniek gelegen gebouwen in het hart van de Ardennen. In een adembenemende omgeving met panoramische uitzichten en toch centraal gelegen.

  • La Colline: 20 een- of tweepersoonskamers met eigen badkamer, meetingruimtes, gezellige lounge en een restaurant met smaakvolle seizoensmenu's

en/of

  • La Vallée: 10 een- of tweepersoonskamers met eigen badkamer, meetingruimte, lounge en een heerlijke menuservice

Excellente traiteurservice

In samenwerking met de organisatie van Hubermont stel je een eigen programma op en menu's voor je gasten; bijvoorbeeld een bijzonder wildmenu met regionale ingrediënten, vergezeld van een mooi glas wijn naar keuze. Hubermont biedt de mogelijkheid tot een volledige hotelverzorging met een traiteurservice van ontbijt, lunch, diner en koffie- en theepauzes met versnaperingen, geheel op maat geschreven en ondersteund met butlerservice.

Teambuildingactiviteiten

Hubermont biedt ook de mogelijkheid tot teambuilding op hun terreinen, equi-coaching, allerlei sportieve, uitdagende activiteiten in de omringende natuur en zelfs culturele programma's, samengesteld volgens je interesse en belangstelling.

Combineer de twee gebouwen

Er is ook mogelijkheid om beide gebouwen, La Colline en La Vallée, te combineren en zo een grotere capaciteit (maximaal 60 personen in dubbele bezetting van de kamers) te verkrijgen, zonder afbreuk te doen aan privacy en intimiteit.

Wil je het geheel zelf organiseren? Dan kun je beide gebouwen afzonderlijk of in combinatie huren, zonder service of traiteur, maar met je eigen team alles samen organiseren; eveneens een uniek concept.

Neem contact op

Je bent vast nieuwsgierig geworden? Surf dan eens naar hun website of neem contact op om een afspraak te maken en een kijkje te gaan nemen of een prijsopgave aan te vragen. Je bent er van harte welkom om met die exceptionele locatie kennis te maken.

Hoog gesitueerd op een heuvel met een adembenemend panorama over de Ardennen.

Delen

Direct contact

Hubermont