Hubermont | C/A Planner

Hubermont

Hubermont, a space for development

Hubermont is een ideale en uitgelezen plek voor seminaries, workshops, teambuildings, personeelsfeesten en aanverwante programma's of activiteiten.

Een parel in de Ardennen, op slechts 5 km van La Roche

Vanuit de overtuiging dat de omgeving een belangrijke rol speelt in het stimuleren van ontwikkeling, groei en verandering, is voor de huidige aanpak en locatie van Hubermont gekozen. In het complex, op de top van een heuvel in de Ardennen, vlakbij La Roche, kunnen groepen tot 60 personen in volledige exclusiviteit op een functionele en comfortabele manier verblijven. Door het attente team dat garant staat voor een persoonlijke zorg voelt iedereen zich in Hubermont direct thuis.

De aanpak van Hubermont is anders en uniek, in een meer dan geslaagde combinatie van een schitterend gerestaureerd 18de-eeuws dorpsschooltje, een voormalige boerderij, een nieuw uitgebreid, sfeervol hotelgebouw, uitgestrekte landerijen en een ruim terras. Hoog gesitueerd op een heuvel met een adembenemend panorama over de Ardennen, kun je niet anders dan hier tot rust en ontwikkeling komen, het is een natuurlijk gegeven.

Stijlvolle en charmante gebouwen

Het eerste gebouw telt 19 kamers met privébadkamer voor 38 gasten. Het charmante schooltje met open haard en mezzanine is de ideale plek voor dialoog, lezingen en presentaties (92 m²). De boerderij biedt een stijlvolle ruimte met open haard en zitgelegenheid en twee vergaderruimtes (90 m² en 40 m²).

In het hotelgebouw bevindt zich op het gelijkvloers een bar met zithoek bij de open haard, een bibliotheek met tv-hoek en het restaurant (165 m²).

In de benedenverdieping tref je een café, een sauna, een bistro-wijnkelder en een vestiaire voor de buitenactiviteiten. De keuken voorziet in bijzondere, verfijnde maaltijden en Hubermont biedt een complete hotelservice (formule naar eigen invulling: volledige service, cateringservice of eigen bereiding).

Een gloednieuwe uitbreiding

Bovendien helpt het ervaren en kundige personeel bij de organisatie van evenementen, zowel sportief als cultureel, geheel toegesneden op je individuele wensen.

Hubermont breidt uit met een nieuwbouw. Het gebouw telt 10 slaapkamers, waarvan 5 kamers met twee bedden en 5 kamers met een dubbel bed en telkens een privébadkamer. Daarnaast is er een vergader- en feestruimte. Ook hier geniet je, wederom in exclusiviteit, van een adembenemend uitzicht over de Ardense heuvels.

Hoog gesitueerd op een heuvel met een adembenemend panorama over de Ardennen.

Delen

Direct contact

Hubermont

Hubermont 4
6983 Ortho

Eric Bruyninckx
Active Sales Support
0468 29 66 54
bruyninckx.eric@telenet.be
www.hubermont-space.com