Hotels met hart en ziel | C/A Planner

Martin's Hotels

Hotels met hart en ziel

Martin’s Hotels, de belangrijkste Belgische hotelgroep, beschikt momenteel over 9 hotels in Brussel, Brugge, Waterloo, Leuven, Genval en Mechelen, 3 restaurants en een luxueuze spa van 1.500 m²....

Martin's Hotels, de belangrijkste Belgische hotelgroep, beschikt momenteel over 9 hotels in Brussel, Brugge, Waterloo, Leuven, Genval en Mechelen, 3 restaurants en een luxueuze spa van 1.500 m², ingericht op het dak van het Château du Lac.

Respect voor het erfgoed is onlosmakelijk verbonden met het merkimago van Martin's Hotels. Elk hotel, landhuis en restaurant van de groep bevindt zich op een site van historische betekenis: Maison des Eaux 1900 in Genval, een suikerfabriek uit 1836 in Waterloo, een gerestaureerd Victoriaans landhuis voor Martin's Manoir, het Huis Morillon uit de 16e eeuw werd omgetoverd tot Martin's Klooster in Leuven, de unieke metamorfose van een kerk tot een ultramodern hotel Martin's Patershof in Mechelen, en natuurlijk Martin's Brugge, dat zich in het historische stadscentrum van Brugge bevindt, tegenover het Belfort.

Locaties met een ziel en karakter


Dankzij hun rijke historische verleden heeft elk van deze accommodaties een ziel, een heel eigen karakter. Ze combineren in perfecte harmonie sereniteit met moderne luxe, een trendy sfeer met authentieke waarden, een hartelijk onthaal met een onberispelijke organisatie. Het bewijs van een groepsdynamiek die gericht is op perfectie … en die levensvreugde uitstraalt.

Een MICE-aanbod op maat van uw behoeften; 743 kamers, 58 vergader- en receptiezalen, waaronder de unieke zaal Argentine van 1.000 m², 'The Room for Great Occasions', met haar prestigieuze inrichting. Niet te missen!

Delen

Direct contact

Martin's Hotels

Martin's Hotels
Sven Steyaert
+32 471 80 79
sven.steyaert@martinshotels.com
www.martinshotels.com