Hotel- en vergadercapaciteit onder één dak | C/A Planner

Hotel Ter Elst

Hotel- en vergadercapaciteit onder één dak

Hotel Ter Elst is ideaal gelegen aan de Antwerpse Ring en op slechts een kwartier rijden van het historische centrum van Antwerpen. Het hotel beschikt over 53 zeer ruime en volledig ingerichte kamers.

Hotel Ter Elst is ideaal gelegen aan de Antwerpse Ring en op slechts een kwartier rijden van het historische centrum van Antwerpen. Het hotel beschikt over 53 zeer ruime en volledig ingerichte kamers, incl. individuele airconditioning. Ter Elst biedt zowel voor haar hotelgasten, als voor seminaries gratis Wifi aan. Ook beschikt het over een gratis parking voor max. 500 wagens.

19 zalen, auditorium tot 400 personen
Niet enkel voor overnachtingen kan u bij Ter Elst terecht, ook voor uw evenementen. Het complex omvat 19 volledig uitgeruste vergaderzalen die bijna allen beschikken over natuurlijk daglicht, alsook een volledig uitgerust auditorium voor maximum 400 personen.
Vergaderen in Hotel & Congres Ter Elst staat voor kwaliteit. Een flexibel team staat steeds paraat voor al uw vragen en/of wensen!

Classificatie
De 4 vergaderhamers waarmee Ter Elst is geclassificeerd staan garant voor een zeer hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening en faciliteiten. Het aantal hamers staat voor: "Een accommodatie met een zakelijk luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen." De controle is gebeurd door een onafhankelijke organisatie.

Delen

Direct contact

Hotel Ter Elst

Contact: Gregory Bouts
Sales Manager Hotel Ter Elst
T: 03 450 90 66
E: sales@terelst.be
W: www.terelst.be