Een bron van emoties | C/A Planner

Hôtel de la Source

Een bron van emoties

Hotel de la Source heeft een grote, verfijnde lobby, een wellnesscentrum met sauna en chromatische douches, een chic restaurant, een trendy bar en 90 hoogwaardige, lumineuze kamers, allemaal op nauwelijks 100 meter van het legendarische racecircuit van Spa-Francorchamps.  

De businessruimte

Lichte houten tafels en het zonlicht dat weerspiegeld wordt op de muren in pure kleuren nodigen uit tot concentratie en reflectie. De volledig modulaire seminarieruimte biedt eindeloze creativiteit voor maximaal 400 personen (550 m²). Via een erker kom je uit op een ruim terras met uitzicht op het mooiste circuit ter wereld.  

Een regio rijk aan evenementen

Tussen de natuur, een autosportlegende, cultuur en toerisme bulkt de regio van de activiteiten: wandelingen in de Venen, een bezoek aan het kleine middeleeuwse stadje Stavelot en zijn musea, ontdekken van het historische erfgoed van Malmedy, kleine Ardense dorpen, proeverij van speciale bieren, muziekfestivals, autoraces, enzovoort. Van het carnaval tot de Grote Prijs Formule 1, de beroemde 24 Uren en de Francofolies van Spa, de Ardennen bieden een zeldzame diversiteit aan sportieve en culturele evenementen.  

Lekker tafelen en een trendy bar

De chef van Hotel de la Source biedt een keuken waarbij de producten van de hoogste kwaliteit met zorg worden geselecteerd. Het seizoensgebonden menu van het restaurant wordt aangevuld met dagelijkse suggesties en een zakenlunchformule. De cuisine is mooi en geurig, met een gezonde, evenwichtige benadering. Voor het einde van de avond is het dezelfde minimalistische, elegante sfeer die de bezoeker naar de trendy bar met biljarttafel lokt. Zowel op de barkrukken als in de grote, diepe fauteuils is het heerlijk ontspannen. 

Wellnesscentrum

Het wellnesscentrum verwelkomt je met een fitnessruimte met cardiotraining, een Finse sauna verwarmd tot 88 °C, twee chromatische douches en een uitgebreid gamma aan ontspannende massages, verzorgd door gekwalificeerde medewerkers.

Hotel de la Source is een viersterrenhotel in moderne designstijl.

Delen

Direct contact

Hôtel de la Source

Route du Circuit 22
4970 Francorchamps
+32 (0)87 79 58 00 
+32 (0)87 79  58 02
reservations@hotel-de-la-source.com
www.hotel-de-la-source.com