Hotel BLOOM! | C/A Planner

Hotel BLOOM!

Hotel BLOOM! Stay away from the ordinary

Laat het alledaagse links liggen en logeer in het hart van Brussel, in een hotel waarin geen twee kamers hetzelfde zijn.

Uniek en breeddenkend

Elk van de ruime, heldere kamers is gedecoreerd met een uniek fresco, handgeschilderd door een jonge Europese kunstenaar. Kies een kamer naar je eigen smaak. Van sober tot gek: aan jou de keuze. Het hotel ligt naast de Kruidtuin, waar duizenden bloemen, planten, bomen en kruiden heel het jaar door in bloei staan. 'To bloom' betekent 'bloeien, floreren, gedijen', wat perfect de identiteit van het hotel verwoordt. In BLOOM! geen ouderwetse reglementen, dresscodes, room service of piccolo's. Het hotel trekt breeddenkende mensen aan. Omdat zij de zaken anders aanpakken.

Creatieve vergaderingen

Hotel BLOOM! is dé hotspot voor creatieve vergaderingen. Een heel bijzonder concept werd bedacht en vertaald naar de Experience Floor: een gloednieuwe ruimte die kunst, slim design en technologie combineert. Een mix die tot inspirerende meetings en events zal leiden. Extra ruimte nodig? Probeer een van de acht meeting rooms op de eerste verdieping. Ze baden in het daglicht, hebben XL ledschermen en leuke gadgets (blocnotes met papieren vliegtuigjes, 'bloomy' water, Chupa Chups, ...).

Hotel BLOOM! is dé hotspot voor creatieve vergaderingen.

Delen

Direct contact

Hotel BLOOM!

Koningsstraat 250
B-1210 Brussel
T: +32 2 220 69 06
F: +32 2 217 84 44
meeting@hotelbloom.com
www.hotelbloom.com