Hotel ABBEY **** Grimbergen | C/A Planner

Hotel ABBEY **** Grimbergen

Comfortabel en uiterst functioneel vergaderen aan de Brusselse ring

Vergaderen in het groen van de charmante gemeente Grimbergen, maar toch vlak bij het centrum van Brussel en op nog geen kwartier van Brussels Airport via de Brusselse ring.

Zoveel troeven in één: het lijkt wel een droomscenario van efficiëntie en functionaliteit voor iedereen die wel eens een meeting moet organiseren in de regio van de hoofdstad. De droom is werkelijkheid: Hotel ABBEY **** in Grimbergen.

Voor een snelle meeting en petit comité in de buurt van Brussel

Door zijn ideale ligging aan de Brusselse ring en zijn parkeerfaciliteiten voor 100 auto's is het bij Hotel ABBEY een komen-en-gaan van vergadergasten. 'Ik weet dat sommige locaties minder happig zijn op kleine last-minute meetings', weet manager Jan Vanden Meerssche, maar bij ons kun je 's morgens nog boeken en hier twee uur later met vijf zakelijke partners uit alle hoeken van het land vlug de koppen bij elkaar steken. Dat regelen we met de glimlach.'

Voor een meeting tot 200 personen

Behalve de kleine meetings heeft Hotel ABBEY ook de nodige capaciteit voor flink uit de kluiten gewassen dagmeetings in de moduleerbare zaal voor 200 personen. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met de nodige faciliteiten, kijken uit op het groen en hebben rechtstreekse toegang tot de tuin en het terras. De meeting 'plechtig' afsluiten doe je in de loungebar.

Voor residentiële seminaries

Combineer de vergaderfaciliteiten met de viersterrencharme van de 30 kamers en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagd residentieel seminarie.  

Lunchen of dineren in restaurant 't Wit Paard

Een hongertje opgelopen tijdens het vergaderen? Dat stil je in restaurant 't Wit Paard, waar uitstekende Franse keuken geserveerd wordt met enkele heerlijke suggesties en heel veel aandacht voor versheid en frisheid.

Voor elke vraag een vergaderarrangement

Een uur, een halve dag, een dag, een meerdaags residentieel seminarie: Hotel ABBEY **** heeft voor elke vraag een gepaste formule. Van dagvergadering over residentiële meeting tot personeelsfeest. De seminariefomules met lunch en aangepaste dranken, wijnen en koffie beginnen vanaf 49 euro per persoon, incl. water, koffie, thee, fruitsappen, gebakjes van het huis. Opties: overnachting, ontbijt, diner, snacks, fruit, dranken, vers gebakken minikoffiekoekjes.

  • 10 vergaderzalen voor 2 tot 20 personen
  • 1 balzaal voor 200 personen (moduleerbaar in 3 delen)
  • beveiligde parkeerruimte met camerabewaking voor ongeveer 100 auto's

Voor Hotel ABBEY is flexibiliteit in meetings een tweede natuur. Met de glimlach.

Delen

Direct contact

Hotel ABBEY **** Grimbergen

Kerkeblokstraat 5
1850 Grimbergen

+32 2 270 08 88
info@hotelabbey.be
www.hotelabbey.be