Dé locatie voor je meeting of event in Gent | C/A Planner

Holiday Inn Gent Expo

Dé locatie voor je meeting of event in Gent

Met 169 comfortabele kamers en 11 vergaderzalen tot 200 personen is Holiday Inn Gent Expo ongetwijfeld de vergaderlocatie bij uitstek in Gent, bovendien uitzonderlijk centraal gelegen aan het kruispunt van de E17 en E40.

Gent: topkeuze voor je volgende meeting of event

Weg van de drukte van de as Brussel-Antwerpen en een bestemming met minstens evenveel charme. De centraalste vergaderlocatie die je er kunt vinden, is ongetwijfeld Holiday Inn Gent Expo.

Waarom? Dat kunnen we niet in één enkele reden vatten: er zijn er immers zoveel. Om te beginnen uiteraard de ligging, vlak bij het knooppunt van de E17 en E40. Vergadergasten of genodigden op je event komen vanuit Brugge, Kortrijk, Antwerpen of Brussel vlot aangereden en rijden zo van de autosnelweg de afgesloten parkeerplaats op. Wie met het openbaar vervoer komt, rijdt gewoon met de tram tot halte Flanders Expo, zeer frequent verbonden met het Sint-Pietersstation.

Dagseminariepakketten en residentiële vergaderformules

De naam van de tramhalte verraadt meteen die andere grote troef: de beurshallen van Flanders Expo grenzen aan het hotel. Ideaal om er je beurscrew te laten overnachten als je met je bedrijf op een beurs staat.

Eenmaal aangekomen genieten je gasten van alle internationale hotel- en meetingstandaarden zoals je die mag verwachten van een IHG Meeting Point. Vanaf 59 euro per persoon kun je bij Holiday Inn Gent Expo al een business dagseminariepakket boeken. Een overzicht van de andere seminarie- en eventformules kun je overigens hier downloaden.

Events of diners tot 1000 personen

Een vergadering of een event organiseren in Holiday Inn Gent Expo, dat doe je in een of meerdere van de 11 vergaderzalen, waarvan de grootste zaal tot 200 personen kan herbergen op een oppervlakte van 182 m². Daarnaast is er nog 485 m² tentoonstellingsruimte beschikbaar, met onder meer het prachtige atrium. Voor recepties kan het hotel tot 1000 personen onthalen en hun een piekfijne cateringservice serveren.

169 comfortabele kamers

Overnachten doe je in een van de 169 comfortabele kamers, en waarom niet na een leuke teambuildingactiviteit of avondje uit met het team in Gent. Ook daarvoor krijg je tips van het banqueting team.

Wie boekt bij Holiday Inn Gent Expo, spaart meteen ook punten voor het IHG Business Rewards-programma. Aanrader!

Je gasten genieten van alle internationale hotel- en meetingstandaarden.

Delen


Meer inspirerende tips

Wil je het nieuwe jaar met collega's of vrienden (h)eerlijk inzetten, dan ben je bij Holiday Inn Gent Expo aan het juiste adres.

lees meer

Holiday Inn Gent Expo draagt graag zijn steentje bij aan de maatschappij en het milieu en ook jij kunt daarvan meegenieten als meeting planner.

lees meer

Direct contact

Holiday Inn Gent Expo

Maaltekouter 3
9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)
Petra Tiemessen
& Manon Naassens
event coordinators
+32 (0)9 241 53 44
banqueting@higentexpo.com
www.higentexpo.com