Holiday Inn Brussels Airport | C/A Planner

Holiday Inn Brussels Airport

16 vergaderzalen voor 10 tot 500 personen

Holiday Inn Brussels Airport is een modern hotel vlak bij Brussels Airport, gelegen aan de Brusselse ring. Met zijn 16 vergaderzalen voor 10 tot 500 personen en uitstekende verbindingen met het centrum van Brussel en de luchthaven is het een ideale vergaderhub in de hoofdstad.

Vlot bereikbaar vanaf de luchthaven, met de trein of auto

Die bereikbaarheid is zeker een troef, ongeacht waar vergadergasten vandaan komen. Een gratis pendelbus rijdt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in 5 minuten van en naar de luchthaven. Wie met de auto vanaf de E40 of E19 komt, kan buiten parkeren op een van de 260 beveiligde parkeerplaatsen tegen een laag dagtarief. Wie met de trein komt, vindt het hotel op slechts 500 meter van het station van Diegem.

310 kamers, 16 vergaderzalen

De 310 lichte, ruime kamers van het hotel, met wifi inbegrepen in de prijs, zijn modern ingericht. Vergadergasten die blijven overnachten kunnen 's morgens voor de meeting al even warmdraaien in de fitness of een verfrissende duik nemen in het verwarmde binnenzwembad. Na de meeting is het heerlijk relaxen in de whirlpool of genieten van een uitgebreid diner in het restaurant Kreative Kuisine. Executive gasten kunnen 's ochtends zelf een verse kop Nespresso zetten en na een dag vergaderen relaxen met een drankje uit de minibar.

Een gedetailleerd overzicht van de 16 vergaderzalen voor 10 tot 500 personen vind je hier.

Na de meeting is het heerlijk relaxen.

Delen

Datum

18 July 2019

Direct contact

Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport
Conference Team
+32 2 711 01 07
conference@hibrusselsairport.com
www.holidayinn.com

SKOJ Winter Chalet
www.skoj.be