Schrijf geschiedenis met je event | C/A Planner

Historia Events

Schrijf geschiedenis met je event

Historia Events is gespecialiseerd in historisch locaties en hotels in Nederland, België en de rest van Europa, zoals kastelen, kerken, kloosters, grachtenpanden, landhuizen, klassieke hotels, enzoverder.

Historische locaties creëren een speciale sfeer, inspiratie en ambiance voor uw evenementen en bijeenkomsten. Via de website www.historiaevents.nl kun je de historische locaties en hotels zelf zoeken en rechtstreeks boeken bij Historia Events.

Gratis locatieadvies

Een formule die steeds succesvoller wordt is het gratis locatieadvies (venue finding). Je kunt locaties aanvragen bij Historia Events en je ontvangt snel kosteloos en vrijblijvend een aantal passende voorstellen, inclusief de beschikbaarheid. Steeds meer planners van vergaderingen en andere bijeenkomsten en evenementen maken van deze gratis service gebruik. Het werkt tijdbesparend, je maakt kennis met ongebruikelijke locaties en vervolgens verzorg je zelf de organisatie. Indien gewenst kan Historia Events de organisatie ook van begin tot eind verzorgen.

Passie voor historie

Historia Events werkt met passie voor historie en dat is goed te zien aan de stijlvolle website en het enthousiasme waarmee de historische locaties en hotels worden aanbevolen. Vrijwel alle locaties werden persoonlijk door Historia Events bezocht, zodat de kwaliteit en de mogelijkheden goed bekend zijn en de historische locaties daardoor deskundig kunnen worden aanbevolen.

Historische locaties creëren een speciale sfeer, inspiratie en ambiance voor uw evenementen en bijeenkomsten.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Historia Events

Dopheidestraat 57
2165 VN Lisserbroek
Nederland

+31 252-714062
info@historiaevents.nl
www.historiaevents.nl