Hip en trendy overnachten in Londen | C/A Planner

Sanderson en St Martins Lane

Hip en trendy overnachten in Londen

Beide hotels pakken stijlvol uit met vergaderzalen en (aparte) ontmoetingsruimten, onder meer voor privédiners, stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste audiovisuele technieken en draadloos snel internet.

Het Sanderson en St Martins Lane in Londen maken deel uit van Morgans Hotel Group, wereldleider en trendsetter in de lifestyle hospitalitysector. Beide hotels pakken stijlvol uit met vergaderzalen en (aparte) ontmoetingsruimten, onder meer voor privédiners, stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste audiovisuele technieken en draadloos snel internet.

Sanderson


Het Sanderson is niet zomaar een hotel: het is een droom die werkelijkheid wordt. U wordt er helemaal ondergedompeld in een verrassende fantasiewereld waar u heerlijk wegdroomt en herbront. Nadat u het uitbundige interieur en de kleurrijke kunst hebt bewonderd en even in de weelderige binnentuin hebt verpoosd, wordt u hartelijk ontvangen in Agua, de wellnesstempel van het Sanderson, waar u helemaal zen wordt. Naast de Long Bar vindt u een tempel van een geheel andere orde: in Suka proeft u van de echte Maleisische keuken met een verfijnde Europese toets. Dit vijfsterrenhotel ligt op wandelafstand van de Londense winkelkern in Oxford Street en de bekende Soho-wijk en is dus de ideale uitvalsbasis voor meetings, incentives en conferenties.

St Martins Lane


Het magnifieke St Martins Lane in de Londense West End is een baken van licht in Covent Garden. De geel oplichtende draaideur van dit luxehotel en zijn immens populaire Light Bar zijn twee huzarenstukjes van Philippe Starck, waar verschillende stijlen verrassend samenvloeien. In de kamers tovert de interactieve lichtbediening een kleurenmozaïek tevoorschijn en zuigen de kamerhoge ramen de stad naar binnen. Op het veranderlijke menu van Asia de Cuba gaan Latijnse invloeden harmonieus samen met Aziatische toetsen, wat zorgt voor een verrassend, tongstrelend resultaat.

Delen

Direct contact

Sanderson en St Martins Lane

Voor speciale groepstarieven en events neemt u contact op met Angelo Amoia:
T: +44 (0)20 7300 5568
E: angelo.amoia@mhgc.com
W: www.sandersonlondon.com
W: www.stmartinslane.com