Het zonnigste plekje van Lugano | C/A Planner

Grand Hotel Eden

Het zonnigste plekje van Lugano

Het Grand Hotel Eden ligt langs de Lugano Paradiso in Zwitserland, een van de zonnigste regio’s van het land. Het hotel, gelegen tussen het Luganomeer en de heuvels, is een mooie mix van modern en traditioneel.

Het Grand Hotel Eden ligt langs de Lugano Paradiso in Zwitserland, een van de zonnigste regio's van het land. Het hotel, gelegen tussen het Luganomeer en de heuvels, is een mooie mix van modern en romantisch-traditioneel. Er zijn in het totaal 115 kamers, waarvan 8 suites en 8 junior suites.

Elk van de kamers biedt een adembenemend zicht op de stad, het Ceresiomeer en de omliggende bergen. De ruime kamers, het elegante decor en de viersterrenservice staan garant voor het perfecte comfort van alle gasten.

Meetings & Social Events


Het Grand Hotel Eden is ook een vaak bezochte plaats voor zakenmensen en congresorganisatoren. Het Convention Centre is uitgerust met de laatste technologische snufjes en biedt onderdak aan vergaderen tot 300 personen.

Voor de zogenaamde 'social events' beschikt het hotel over een banketzaal en een fantastisch panoramaterras, eveneens voor 300 personen. De topservice, de beste specialiteiten van de Mediterraanse keuken, delicieuze buffetten en thema-avonden vervolledigen het beeld van een perfect hotel voor veeleisende gasten die traditie weten te appreciëren.

Spa, wellbeing en zon!


Het hotel beschikt ook over een spa, het Eden Spa, met een gezellig zwembad in mozaïek. U wordt er ondergedompeld in een ruimte waar de tijd lijkt stil te staan. In deze spa draait alles rond gezondheid, fitness en 'wellbeing', met een gespecialiseerd team tot uw dienst die u gezichts- en lichaamsverzorging aanbieden.

Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten genieten van absolute rust op het zonneterras dat rechtstreeks aansluit op het meer en kunnen ze op de ligbedden genieten van de Zwitserse zon.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Grand Hotel Eden

Grand Hotel Eden
Riva Paradiso 1
6900 Lugano - Switzerland
T: +41 91 985 92 00
E: welcome@edenlugano.ch
W: www.edenlugano.ch