Het ideale kader voor business events | C/A Planner

Kinepolis Imagibraine

Het ideale kader voor business events

Hoogtechnologische audiovisuele installaties, gigantische schermen, digitale projectors, 3D-techniek, gratis parkeerplaats voor 800 auto's, een groot aanbod aan zalen: Kinepolis Imagibraine heeft alle troeven in huis.

Hoogtechnologische audiovisuele installaties, gigantische schermen, digitale projectors, 3D-techniek, gratis parkeerplaats voor 800 auto's, een groot aanbod aan zalen: Kinepolis Imagibraine heeft alle troeven in huis om een business event in optimale omstandigheden te laten verlopen. Kinepolis Imagibraine ontvangt met hetzelfde gemak grote en kleine bedrijven. De capaciteit van de filmzalen varieert tussen de 120 en 420 personen, met een totaal van 2.450 zitplaatsen over de volledige bioscoop.

Business en plezier gaan samen


Bedrijven kunnen een of meerdere bioscoopzalen afhuren voor een productlancering, seminarie, congres, beurs of personeelsfeest. Wie business met plezier wil combineren kan de avond in schoonheid afsluiten met de projectie van een goede film. Maar het is eveneens mogelijk om hier zuiver voor het plezier naartoe te komen. Wie droomt er immers niet van om zijn personeel, klanten of leveranciers eens te vergasten op de voorstelling van enkele films in avant-première?

Gevarieerde cateringformules


Bij Kinepolis Imagibraine kun je je genodigden verrassen met een cateringformule in een van de twee receptieruimtes, 'Mezzanine' (capaciteit 200 personen) of 'Foyer' (capaciteit 1000 personen). Door hen te verwennen met een receptie of walking dinner geeft een onderneming zijn gasten net dat extraatje dat het verschil maakt. Alles is hierbij mogelijk: Kinepolis biedt catering op maat.

Delen

Direct contact

Kinepolis Imagibraine

Kinepolis Imagibraine
Boulevard de France
1420 Braine l'Alleud
Contactpersoon: Valérie Puriks (B2B accountmanager)
E: vpuriks@kinepolis.com
W:www.kinepolisbusiness.com/nl