Herleef de middeleeuwen | C/A Planner

‘t Hooghuys

Herleef de middeleeuwen

’t Hooghuys staat borg voor een unieke middeleeuwse beleving. Ben je op zoek naar een originele invalshoek voor je personeelsfeest, teambuilding, sales meeting of productlancering?

't Hooghuys staat borg voor een unieke middeleeuwse beleving. Ben je op zoek naar een originele invalshoek voor je personeelsfeest, teambuilding, sales meeting of productlancering? Op zoek naar een authentieke ervaring waarbij je in de voetsporen van je voorouders treedt?

Wij stellen ons als consultant, materiaalverhuurder en als event- en boekingskantoor garant voor een zo getrouw mogelijk beeld van de middeleeuwen. Met twintig jaar ervaring als event- en boekingskantoor weten we van aanpakken.

Historisch correcte belevingen


Dankzij de uitbouw van een internationaal netwerk van re-enactors en artiesten en vele jaren historisch opzoekingswerk zorgen we voor een zo getrouw mogelijk beeld van de middeleeuwen. Animaties, figuranten, een middeleeuwse keuken, decoratiematerialen of tenten. We hebben het allemaal, zolang het maar middeleeuws en historisch correct is.

't Hooghuys is de enige leverancier in de Benelux die historisch correct meubilair, middeleeuwse tenten, luifels en decoratiemateriaal te huur aanbiedt. Wij stellen onze service en expertise ten dienste van zowel particulieren, event professionals als bedrijven voor evenementen tot 5.000 personen.

Totaalbeleving staat centraal


Open ons boek op de website en verken onze hoofdstukken: locaties, events, animaties en materiaalverhuur.

Of het nu gaat om een vergadering in onze ridderzaal op het 16e eeuwse 't Hooghuys, een personeelsfeest in één van onze andere historische locaties, workshops rond bierbrouwen, steenkappen en ijzersmeden of een groots opgezette openlucht family day met steekspelen, veldslagen en schildknaepenschool, wij laten u kennismaken met de échte middeleeuwen.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

‘t Hooghuys

‘t Hooghuys
T: +32(0)3 366 21 00
E: info@thooghuys.com
W: www.thooghuys.com