Helsinki Exhibition & Convention Centre | C/A Planner

Helsinki Exhibition & Convention Centre

2013, een jaar van vernieuwing voor het Helsinki Exhibition & Convention Centre

Het Helsinki Exhibition & Convention Centre is een flexibele eventlocatie. Onze gebouwen en diensten krijgen in 2013 een complete make-over.

Het Helsinki Exhibition & Convention Centre is een flexibele eventlocatie. Onze gebouwen en diensten krijgen in 2013 een complete make-over. In de congresvleugel worden de lobby's en de centrale seminarieruimte met 1.100 plaatsen opnieuw aangekleed. Verstelbare verlichting moet ervoor zorgen dat de faciliteiten voortaan, naargelang van het thema van het evenement, een andere kleur aangemeten krijgen. Deze renovatie zal de variatie en keuze aan cateringmogelijkheden in het Exhibition & Convention Centre aanzienlijk vergroten.

1700 evenementen per jaar


Elk jaar ontvangt het Helsinki Exhibition & Convention Centre zo'n 1.700 bijeenkomsten en congressen. Wij bieden 7 paleizen aan, 40 converteerbare vergaderzalen en de Amfi Hall met 4.400 zitplaatsen. De Holiday Inn Helsinki bevindt zich op dezelfde terreinen.
Congresorganisatoren kunnen rekenen op een uitgebreid servicepakket, gaande van interieurontwerp in de gebouwen tot een vlot draaiende cateringservice, van de laatste nieuwe technologische snufjes tot kwaliteitsvolle accommodaties.

Helsinki: schoon, veilig en charmant


Internationale congresgangers houden van Helsinki omdat het zo'n schone, veilige, rustige en charmante stad is. Waar elders loopt het stadsverkeer dag en nacht zo vlot en is het kraantjeswater zo zuiver en veilig? Slechts luttele stappen en u staat in de Finse natuur. Van het Helsinki Exhibition & Convention Centre is het maar enkele kilometers tot aan de kust!
Het Helsinki Exhibition & Convention Centre is vooral een praktische locatie. Hoewel het amper 15 minuten rijden is vanaf de luchthaven ligt het toch zo goed als in het stadscentrum.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Dit is een factor die van levensbelang is geworden wilt u uw evenement doen slagen. Het Exhibition & Convention Centre was het eerste congrescentrum in Finland dat het ISO 14001 milieucertificaat in de wacht sleepte. Als lid van de International Congress and Convention Association leveren wij inspanningen om de evenementen- en de conferentiesector duurzamer te maken.

Delen

Direct contact

Helsinki Exhibition & Convention Centre

Wilt u nog voor ze beginnen meer weten over onze werken? Ga dan naar onze website: www.finnexpo.fi/new-in-2013
Voor meer informatie of advies over uw volgende evenement in Helsinki:
Helsinki Exhibition & Convention Centre

Mevr. Susanne Massingberd-Roinila
Conference Services Congress Manager
T: +358 40 450 3551

Mevr. Laura Sämpi
Sales Manager,
T: +358 40 450 3565

E: congress@finnexpo.fi
W: www.finnexpo.fi